Connect with us

Știri

Microbuz cu pasageri răsturnat de o mașină transport marfă, în „buricul” Alexandriei! Treisprezece pasageri la spital/FOTO

Publicat

de

Ziua și accidentul rutier în Teleorman, deși, după cum observăm, tendința este de creștere. În ultima săptămână numarul evenimentelor rutiere a crescut, iar lucrurile nu par să se calmeze curând.

Dacă până acum accidentele mai grave se petreceau în afara orașelor și municipiilor din Teleorman, iată că acest lucru începe să se schimbe.
Sâmbătă dimineață, în jurul orei 4.00, un microbuz care transporta 16 persoane s-a răsturnat, după ce a fost izbit de o mașină transport marfă, în intersecția străzilor 1Mai și Cuza Vodă, chiar in municipiul reședință de județ, Alexandria.
Tabloul este clasic: neatenția care a dus la neacordare de prioritate.
Șoferul microbuzului circula pe strada 1 Mai, strada cu prioritate pe acel tronson, iar autovehiculul de transport marfă circula pe strada Cuza Vodă și ar fi trebuit să oprească la Stop, la intersecția cu 1Mai.
În urma impactului, microbuzul care transporta angajații unei firme de salubritate din București s-a răsturnat.
Din fericite, oamenii nu au fost foarte grav răniți, au reușit să iasă din microbuz, însă 13 dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la Spitalul Județean din Alexandria.
Putem spune că numărul accidentelor rutiere devine îngrijorător, la nivel de județ, dacă și la ora 4 dimineața, când traficul este aproape inexistent pe acele străzi, se întâmplă astfel de evenimente.