Connect with us

Politică

Circ la Prefectura Teleorman! De frica primarului de la Videle, subprefectul Rababoc a chemat jandarmul de la poartă să îl apere!

Publicat

de

De când a început coaliția la nivel central și s-a dat ordin pe unitate către pesediști să nu îi mai șifoneze pe liberali in mod asumat, ci prin aliații media sau alte forme, social democrații au început să se certe între ei.

Ultimul incident intern a avut loc astăzi, chiar in Instituția Prefectului din Teleorman.
Primarul orașului Videle, Nicolae Bădănoiu, a reușit să îl sperie pe subprefectul Rababoc atât de tare, încât acesta a chemat jandarmul care are post la intrarea în instituție, ca să îl salveze.
Pentru cine nu cunoaste amănunte din partidul care conduce Teleormanul de 30 de ani, mentionăm că primarul de la Videle, tot membru PSD, a fost întotdeauna „oaia neagră” din „ograda roșie”, doar pentru faptul că nu asculta de mai marii partidului atunci când el considera că aceștia „bat câmpii”.
Ca să îl pună cu „botul pe labe”, pesediști din conducere, și foștii, și actualii, au pus la cale tor felul de „mizerii” politice folosindu-se, uneori, de instituțiile statului pentru „a-i arăta pisica” rebelului care nu executa ordinele de partid.
Așa s-a întâmplat și de această dată, când subprefectul Rababoc a fost trimis la Videle, să îl „lucreze” pe primar pe la organizațiile de partid de acolo. Cel puțin asta susțin câțiva pesediști din zonă, apropiați ai celor din Organizația de Tineret a social democraților.
Se pare că lipsa de fair play l-a deranjat pe primarul Bădănoiu atât de tare, încât l-a căutat pe Rababoc la biroul lui de subprefect pentru a-i reproșa acțiunile sale reprobabile, iar acesta, simțindu-se cu musca pe căciulă, ar fi chemat jandarmul să îl apere.
Contactat telefonic, subprefectul Rababoc confirmă incidentul și susține că a fost vorba doar despre „o discuție bărbătească” cu primarul de la Videle care a venit în birou „cu gura mare”. Nu recunoaște că a chemat jandarmul, spune că a venit singur, pentru că ar fi auzit gălăgie, moment în care primarul Badănoiu ar fi plecat.
Până la ora redactării acestui material, edilul orașului Videle nu a putut fi contactat pemtru un punct de vedere.