Connect with us

Știri

Reacție halucinată a consilierului PSD, profesor la Zimnicea, acuzat de apucături pedofile: „Până la urmă, ce înseamnă un sărut?”

Publicat

de

Cazul consilierului județean Cornel Bleajă, profesor de fizică la Școala nr.4 din Zimnicea, acuzat că pipăia elevele sub tot felul de pretexte penibile, se complică.

IPJ Teleorman a început verificările în acest caz, iar din informațiile noastre, se pare că și părinții copilei traumatizate au depus o.plângere la Parchetul Zimnicea.
Profesorul Cornel Bleajă, consilier județean PSD în cadrul CJ Teleorman, a demisionat de la școala în care s-ar fi petrecut abuzul, dar nu și din funcția deținută la Consiliul Județean.
Publicația Investigatoria, care a dezvăluit „apucăturile pedofile” ale acestui politician profesor cu comportament reprobabil, a reusit să îl contacteze pentru un punct de vedere.
Întrebat fiind dacă i se pare normal să își sărute elevii, Bleajă a avut un răspuns halucinant: „până la urmă, ce înseamnă un sărut? Dați-mi definiția„, a spus profesorul incriminat.
Ceea ce este și mai interesant este faptul că acesta nu a negat nici un moment incidentul și nici nu pare că regretă ceva.
Paradoxală este și reacția directorului școlii, Petru Peia, care, la rândul său, pare că îi caută argumente profesorului politician și susține că „așa obișnuiește el să fie apropiat de copii, să îi ia în brațe și să îi sărute părintește”.
Nu este un secret faptul că directorii de școli sunt directori doar dacă sunt agreați politic de partidul care numește Inpectorul General al ISJ Teleorman, în acest caz PSD, același partid din care face parte consilierul județean Bleajă. Prin urmare, reacția directorului Peia era previzibilă și, probabil, necesară, ca să nu cumva să „zboare” din functia obținută prin…concurs.
Cert este că pesediștii teleormăneni tac mâlc pe acest subiect și sunt mult mai preocupați de alegerile interne, decât de acest caz care este unul foarte grav, având în vedere că vorbim despre un profesor care a traumatizat o copilă de 13 ani, prin apropieri nefirești și gesturi care unora le provoacă greață, la propriu.