Connect with us

Știri

Altă captură a DIICOT Teleorman! Dealer de „iarbă” prins cu 200 de grame, trei grindere si un cântar!

Publicat

de

SCCO Teleorman, în colaborare cu un procuror DIICOT-Biroul Teritorial, a pus mâna pe un traficant de 22 ani care vindea canabis în județ și l-a numit „principalul dealer” al tinerilor de pe la noi.

De apreciat este faptul că în acest caz nu au așteptat să le pice vreun denunț, cum a fost la Țigănești, ci s-au pus pe treabă, așa cum ar trebui să o facă și în cazuri mai complexe, că de lucru ar avea pe aici prin Teleorman, unde grupările infracționale ne scuipă de la etajul doi al vilei sau de la înălțimea bolizilor de lux.
Revenind la ultima „captură”, aflăm că polițiști din cadrul SCCO Teleorman au strâns informații, au făcut verificări și au reușit, în final, să pună mâna pe un dealer, mic ce-i drept, dar este un început bun, pentru că acest caz se bazează pe date strânse de autorități și ceva muncă, nu doar pe „muieți îs posmagii”.
Astfel, în baza datelor și informațiilor obținute, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, în colaborare cu un procuror din cadrul DIICOT-Biroul Teritorial Teleorman, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane din județul Teleorman se aprovizionau cu cannabis pentru consum propriu de la un traficant din județul Ilfov.
„La data de 10.11.2022 a fost organizată și executată o percheziție pe raza localității Chiajna, jud. Ilfov la domiciliul traficatului ocazie cu care au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor aproximativ 200 grame de cannbis, 2 grame mdma, 3 grindere și un minicântar de mare precizie. Traficantul în vârstă de 22 de ani a fost condus la sediul DIICOT, fiind dispusă reținerea sa pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Teleorman.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale. La activitate a participat o grupă de intervenție din cadrul B.S.I. a Jandarmeriei.
Suportul tehnic a fost asigurat de Brigada Operațiuni Speciale București”, transmite SCCO Telrorman intr-un comunicat de presă.