Connect with us

Știri

Revoltator! Elevi transportați in condiții inumane cu microzul școlar într-o comună din Teleorman/FOTO

Publicat

de

Elevii de la o școală gimnazială din Teleorman au ajuns la disperare. Copiii sunt transportați cu microbuzul școlar claie peste grămadă, iar sănătatea și integritatea fizică le este pusă în pericol zilnic.

Se întâmplă în comuna Băbăița, atunci când se deplasează din satul aparținător Merișani.
Cu microbuzul școlar care ar trebui să le fie ajutor, nu teroare, sunt transportați atât elevi din clasele primare, cât și elevi din clasele V-VIII.
Copiii au hotărât să facă publică această situație, după ce ultima întâmplare a pus capăt răbdării lor de până atunci. Din cauza aglomerației, trei dintre ei au căzut, s-au lovit, dar nimănui nu i-a păsat.
Mai mult, șoferul angajat să îi transporte în siguranță tot pe ei i-a jignit și i-a apostrofat.

Suntem duși de la școala din Merișani la școala din comuna Băbăița, județul Teleorman, într-un autobuz școlar în care suntem foarte înghesuiți. Șoferii de pe autobuz vorbesc foarte urât cu noi, elevii. De exemplu, astăzi am venit cu acel autobuz, iar trei elevi (și eu) am căzut, ne-am lovit, totul de la acea aglomerație din autobuz! Vă rugăm sa faceți ceva în legătură cu asta! Mulțumesc!” , este mesajul transmis de elevi către publicația noastră.