Connect with us

Știri

Tragedie în Teleorman! Un bărbat a fost spulberat de o autocisternă

Publicat

de

Un bărbat de 58 de ani din Plosca, județul Teleorman, a fost spulberat de o autocisternă, în timp ce încerca să traverseze strada pentru a merge la magazinul din zonă.

Tragedia a avut loc în localitatea Plosca, județul Teleorman, pe o șosea intens circulată, parte din DE 70, tronsonul Alexandria -Roșiori de Vede. Potrivit martorilor, un bărbat a fost lovit în plin, apoi a ajuns sub autocisternă și a fost târât așa câțiva zeci de metri. Din păcate, victima nu a mai avut nici o șansă.

Echipajele de salvare ajunse la fața locului au declarat decesul, iar trupul neînsuflețit al bărbatului a fost scos de sub bolid cu ajutorul pompierilor. Oamenii din zonă care îl cunoșteau spun despre el că a fost o persoană de la care puteai lua exemplu în viață, fără vicii sau derapaje comportamentale, motiv pentru care șocul a fost unul puternic chiar și pentru vecini.

Un bărbat de 58 de ani din Plosca a fost spulberat de o autocisternă, în timp ce incerca să traverseze strada pentru a merge la magazinul din zonă. Un bărbat de 58 de ani din Plosca a fost spulberat de o autocisternă, în timp ce incerca să traverseze strada pentru a merge la magazinul din zonă. Un bărbat de 58 de ani din Plosca a fost spulberat de o autocisternă, în timp ce incerca să traverseze strada pentru a merge la magazinul din zonă.

Pentru mai multe știri ne găsești și pe Facebook!