Connect with us

Evenimente

Șofer cu sticla de vin după el: „eu eram pasager, nu știu unde e șoferul”

Publicat

de

Șofer cu sticla de vin după el, accident în județul Teleorman: „eu eram pasager, nu știu unde e șoferul”

Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina, sâmbătă noapte, între localitățile Gratia și Poeni, județul Teleorman. Bărbatul, cunoscut în zonă că obișnuia să se urce la volan după ce consuma alcool, a scăpat ca prin minune, însă a susținut că el, de fapt, era pasager în momentul accidentului, așa că echipajele de salvare au început să caute a doua persoană.
După aproximativ două ore, și-au dat seama că șoferul era chiar cel care se dădea pasager și a mințit pentru a scăpa de aplicarea legii.

Astfel, forțele de intervenție sosite la fața locului au fost nevoite să piardă timpul în zonă, doar pentru că un individ inconștient a încercat să contureze o altă variantă a evenimentului rutier.

Martorii spun că, in acest caz, centura de siguranță i-ar fi fost fatală șoferului, dacă ar fi purtat-o, pentru că în urma incidentului volanul mașinii a intrat pur și simplu în scaunul șoferului.

Sofer cu sticla de vin după el, accident în Teleorman: "eu eram pasager, nu știu unde e șoferul" Total Impact Știri Evenimente Sofer cu sticla de vin după el, accident în Teleorman: "eu eram pasager, nu știu unde e șoferul" Total Impact Știri Evenimente Sofer cu sticla de vin după el, accident în Teleorman: "eu eram pasager, nu știu unde e șoferul" Total Impact Știri Evenimente

Urmărește-ne și pe Facebook pentru mai multe știri din județul Teleorman și nu numai!