Connect with us

LifeStyle

De trei ani, un pompier de la ISU Teleorman își sărbătorește ziua numelui la serviciu!

Publicat

de

Un pompier de la Detașamentul Aexandria din cadrul ISU Teleorman a reușit performanța să fie de serviciu, de ziua numelui, timp de trei ani consecutiv.

Se numește Andrei Brâncoveanu, iar prietenii și colegii îi spun „Obama”. Pompierul teleormănean este unul dintre cei mai implicați salvatori din județ, atunci când are de îndeplinit o misiune. Faptul că sărbătorește Sfântul Andrei, ocrotitorul românilor, prin muncă, nu pare să îl deranjeze deloc pe plutonierul Brâncoveanu. Chiar dacă pentru el este o zi specială, atunci când are vieți sau bunuri de de salvat, uită de orice aspect personal. Aceasta este, până la urmă, definiția pasiunii.
Cu ocazia zilei numelui, colegii de la ISU Teleorman au postat un mesaj pe pagina de facebook a instituției, prin care l-au felicitat pe Andrei pentru felul în care își meseria de trei ani consecutiv în această zi specială și nu numai.

Mesajul ISU Teleorman:

„Incredibil, dar adevărat! Este a treia oară, consecutiv, când își serbează onomastica la serviciu, alături de colegi! Parcă este o făcută ca tura sa să nimerească de fiecare dată în marea sărbătoare a Sf. Apostol Andrei, ocrotitorul românilor.
Putem spune că și el este un protector al cetățenilor, în calitatea sa de salvator, membru al echipajului de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria. Plt. maj. Brâncoveanu Andrei este unul dintre colegii noștri care a dovedit de nenumărate ori că pompierii militari teleormăneni sunt oameni în slujba semenilor și că în orice moment este nevoie de ei, sunt alături de cei aflați în dificultate. Cu prilejul acestei sfinte sărbători, îi transmitem colegului nostru și tuturor celor care poartă acest nume deosebit, un sincer și călduros LA MULȚI ANI!”