Connect with us

Știri

Spectacol pentru copiii din Drăgănești Vlașca într-o sală care dă clasă mediului urban/VIDEO

Publicat

de

Cel mai tânăr primar din Teleorman, Ciprian Ciuperceanu, a organizat, de Moș Nicolae, un spectacol pentru copiii din Drăgănești Vlașca, în noul Cămin Cultural din localitate.

Sala a fost arhiplină, iar bucuria micuților s-a putut vedea cu ochiul liber chiar și în filmarea video publicată cu această ocazie.
Căminul Cultural a fost renovat complet, iar lucrările s-au încheiat de puțin timp. Primarul comunei, aflat la al doilea mandat cu o majoritate de voturi covârșitoare, este campion la proiecte pentru comunitate.

Printre altele, Căminul Cultural din Drăgănești Vlașca a fost complet transformat, iar sala de spectacole a fost gândită până la cele mai mici detalii, de la sonorizare, până la lumini și confortul publicului, trasee de intrare și ieșire, cu respectarea tuturor normelor europene, plus alte detalii de finețe care nu se regăsesc nici în orașele din județ. Spectacolul organizat de Moș Nicolae a fost o surpriză atât pentru copiii din comună, cât și pentru părinți și bunici, iar noua sală în care au fost invitați i-a încântat pe toți cei prezenți.