Connect with us

Știri

Fostul deputat PSD Teleorman a renunțat la ajutorul de urgență din cauza „linșajului mediatic”. Reacția primarului Victor Drăgușin/VIDEO

Publicat

de

În urma cu câteva zile, consilierul local Gabriel Bulumac a publicat un referat avizat pozitiv de primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin, prin care se propunea acordarea unui ajutor de urgență din bugetul local pentru un fost parlamentar PSD, în prezent șef al Organizației de Pensionari a PSD Teleorman.

Petre Cioabă a solicitat suma de 6386 de lei în vederea achitării datoriilor financiare pe care le-a acumulat pentru achiziționarea unui aparat auditiv de top.
Informația a fost preluată de o parte a presei locale și a generat, pe bună dreptate, un val de critici la adresa pensionarului, dar și la adresa primarului Alexandriei.
Cetățenii care trăiesc și plătesc taxe și impozite în municipiul reședință de județ și-au exprimat indignarea cu privire la acest demers, mai ales că, în cazul de față, nu este vorba despre un om care chiar nu are posibilități materiale, ci despre un fost deputat PSD Teleorman cu peste un miliard lei vechi în conturi deschise la două bănci, potrivit ultimei declaratii de avere, care încasează lunar din pensii, împreună cu soția, aproximativ 6000 de lei.
Referatul aprobat de primarul Alexandriei ar fi trebuit să intre astăzi pe ordinea de zi în ședința Consiliului Local, însă, între timp, Petre Cioabă a renunțat la solicitare, dar nu din bun simț, ci din cauza „linsajului mediatic la care a fost supus”, după cum a afirmat edilul Victor Drăgușin.
Mai mult decât atât, primarul nostru l-a apostrofat chiar în ședință pe consilierul local Gabriel Bulumac pentru că a dezvăluit acest demers și, astfel, a ajuns în presă.
„Modul mizerabil pe care l-ați abordat, din păcate, a creat o cutumă. Să nu aveți vreodată nevoie de ajutor din partea comunității” a rasounsul primarului Victor Drăgușin pentru consilierul Bulumac.