Connect with us

Știri

Filmul complet al celei mai penibile situații din România anului 2023! Polițiști locali, discuție halucinantă cu femeia în scaun cu rotile căreia i-au ridicat mașina/VIDEO

Publicat

de

Scena incredibilă petrecută în parcarea unui hipermarket din Constanța, care a revoltat o țară întreagă, ridică multe semne de întrebare când vine vorba de Poliția Locală.

Angajații acestei structuri din cadrul primăriilor au salarii aproape duble față de agenții de la Poliția Națională, se îmbracă în uniforme identice cu ale polițiștilor MAI, se plimbă în mașini noi, dar nu pot fi acuzați de purtare abuzivă pentru că nu au statut special.
Polițiștii locali au mai mult drepturi decât obligații, deși cei mai mulți sunt total nepregătiți pentru meseria pe care o practică, iar situațiile delicate în care sunt implicați dovedesc aproape zilnic că cei mai mulți dintre ei nu au habar de conduita profesională.
Pe scurt, pentru cei care nu au aflat încă de cazul de la Constanța, polițiștii locali au ridicat mașina unei femei cu handicap fizic, aflată în scaun cu rotile, de pe locul special destinat persoanelor cu dizabilități, din parcarea unui hipermarket, deși mașina era marcată corespunzător.
În aceeași parcare, în imediata apropiere, o altă mașină care nu avea nimic afișat pe parbriz sau lunetă, parcată tot pe un loc special, nu a fost „deranjată” de foștii gardieni publici.
Explicația polițiștii locali a fost pe cât de penibilă, pe atât de nedreaptă: ” nu aveați legitimația afișată în geamul mașinii”.
Femeia a fost nevoită să plătească 570 de lei pentru a-și recupera autoturismul, iar nesimțirea polițiștilor locali nu se oprește aici. În timp ce persoana nedreptățită le explica ceea ce era evident, adică faptul că au greșit, cei doi angajați îmbrăcați în haine verzi dădeau ochii peste cap și răspundeau ironic întrebărilor femeii.
Urmăriți filmul complet al scenei din parcarea hipermarketului! Vă lăsăm pe voi să trageți concluziile!

Sursa video: CT100.ro

9