Connect with us

Știri

Ghinion! Tânăr prins la volan cu permisul suspendat, după ce a dat în radar!

Publicat

de

Un tânăr de 27 de ani, din Videle, județul Teleorman, s-a „pricopsit” cu un dosar penal chiar in ziua de Bobotează, pe care, spun apropiații, ar fi putut să îl „evite”.

Autoturismul pe care îl conducea în Blejești, o comună apropiată localității sale de domiciliu, a intrat în atenția polițiștilor, din cauza vitezei cu care se deplasa, respectiv 106 km/h în localitate, unde viteză legală este de maxim 50 km/h.
Ghinionul șoferului a fost că a trecut chiar prin zona în care un echipaj de poliție monitoriza traficul cu aparatul radar, iar viteza cu care se deplasa ar fi trebuit să îl lase fără permisul care, de fapt, era suspendat.
Așa că tânărul „curajos” s-a „pricopsit” cu un dosar penal pentru inconștiența de a conduce fără drept pe drumurile publice.
Potrivit IPJ Teleorman,
„în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că șoferul avea dreptul de a conduce suspendat, motiv pentru care, în cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent”.