Connect with us

Politică

Ministrul fondurilor europene vine în Teleorman să îi îndrume pe primari! Senatorul Pîrvulescu: „Trebuie să accesăm toate fondurile europene disponibile”

Publicat

de

Senatorul Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman, s-a dus peste Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene pentru a discuta situația județului Teleorman la capitolul investiții.

Potrivit parlamentarului de Teleorman, ministrul Boloș s-a arătat deschis invitației de veni în județul nostru pentru a-i îndruma pe primari să acceseze fondurile puse la dispoziție de Uniunea Europeană pentru dezvoltare, o sursă bună de finanțare și sigură.
În această seară am avut o întâlnire cu ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, domnul Marcel Ioan Boloș. Pentru mine a fost o surpriză plăcută să constat că omul care conduce un minister atât de important muncește mai mult decât ceea ce noi numim „zi lumină”.
Am discutat despre necesitatea investițiilor în județul Teleorman și despre proiectele eligibile ce pot fi realizate din fonduri europene. Este ceea ce mi-am propus pentru anul 2023, voi sprijini primarii liberali cu absolut tot ce îmi stă în putere, pentru accesarea tuturor finanțărilor puse la dispoziție de Uniunea Europeană. Domnul ministru Marcel Boloș a fost deschis dialogului și a acceptat fără rezerve invitația mea de a vizita județul Teleorman, în prima jumătate a lunii februarie, unde va discuta personal cu primarii noștri și le va oferi sprijin în vederea accesării fondurilor europene disponibile.
Un alt subiect foarte important pentru comunitate a fost proiectul demarat de Apa Serv în Teleorman, proiect ce trenează de ani buni și care ar rezolva, în multe localități din județ, problema apei și a canalizării. Ministrul Marcel Boloș m-a asigurat că acest proiect va fi semnat și ne va ajuta cu soluții care să permită implementarea, în cel mai scurt timp„, a scris senatorul Pîrvulescu pe pagina sa de facebook, după întâlnirea cu ministrul Boloș.