Connect with us

Știri

Prima zăpadă a paralizat Teleormanul! Drumuri blocate, mașini răsturnate și lipsă deszăpezire!

Publicat

de

Prima zăpadă din această iarnă a luat, cum altfel, autoritățile locale și județene prin surprindere.

Ninge de ore bune, s-a depus un strat consistent de zăpadă, însă firma care ar trebui să se ocupe de curățarea drumurilor din județ pare că a reziliat contractul cu Consiliul Județean.
Aceeași situație se regăsește și în capitala județului. Primăria Alexandria nu a intervenit nici măcar pe drumurile principale, s-au format dâmburi de zăpadă în mijlocul străzii de autoturismele care circulă în zonă, iar orașul pare complet părăsit. În tot acest timp, primarul Victor Drăgușin ne anunță pe facebook că zăpadă a ajuns și la noi în oraș.
Nici centura Alexandriei nu stă mai bine. Asfaltul este plin de zăpadă, iar o mașină a derapat și s-a răsturnat în afara carosabilului.
Drumul care leagă Alexandria de Pitești este și el „paralizat”. Și aici un autoturism a derapat și s-a răsturnat.
Șoseaua Alexandria – Turnu Măgurele este, de asemenea, blocată de un TIR care nu se mai poate deplasa.
Prefectul de Teleorman, Haralambie Epure, a ieșit personal pe teren, împreună cu echipajele ISU, asta după ce a cerut Consiliului Județean Teleorman să scoată toate utilajele pe străzi, imediat.
Despre municipiul Alexandria putem spune că are noroc cu tranzitul de weekend dinspre București, având în vedere că singura curățare a drumului vine de la autoturisme. În rest, nici picior de om de la ADP sau de la primărie, ca și cum oamenii ar trebui pedepsiți pentru că din ce în ce mai mulți „cârâie” la adresa primarului Victor Drăgușin, mai ales după povestea cu centrul pietonal făcut praf și abandonat.