Connect with us

Știri

Asistent de la Ambulanța Teleorman cercetat de Poliția Zimnicea pentru că ar fi pipăit o pacientă adolescentă de „răceală”

Publicat

de

După cazul profesorului pedofil din Zimnicea, care ani la rând și-a pipăit elevele, inclusiv în zonele intime, sub diferite pretexte, un nou scandal zguduie orașul de la malul Dunării.
Un asistent de la Ambulanța Zimnicea, este implicat acum într-un scandal cu conotații sexuale, după ce mama unei adolescente din comuna Pietroșani a depus plângere penală împotriva acestuia.
În noaptea de 25 spre 26 ianuarie 2023, familia a solicitat o ambulanță la domiciliu pentru că tânăra prezenta simptome de răceală mai severe.
Când a ajuns la fața locului, conform mamei acesteia, adolescenta a fost băgată în autospecială, dezbrăcată și pipăită în zona intimă pe motiv de „consult medical”.
La numai o zi de la acest incident, tânăra s-a prezentat la Poliția Zimnicea împreună cu mama ei unde a reclamat faptul că asistentul de la Ambulanță nu a consultat-o conform simptomelor, adică cele de răceală.
IPJ Teleorman confirmă incidentul:
La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.12 Poliție Rurală Zimnicea au fost sesizați de către o femeie din comuna Pietroșani, județul Teleorman, cu privire la faptul că în noaptea de 25 /26 ianuarie, fiica sa în vârstă de 17 ani, ar fi primit îngrijiri medicale de la un echipaj al unei ambulanțe Teleorman, neconforme cu simptomele declarate.
În fapt,mama minorei a sesizat că, asistentul medical sosit la fața locului nu ar fi procedat corespunzător la acordarea de îngrijiri medicale conform simptomelor și ar fi dezbrăcat minora în vârstă de 17 ani. În cauză polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt”, transmite IPJ Teleorman.