Connect with us

Știri

Consilierii PSD au votat bugetul Alexandriei! DOUĂ MILIOANE DE EURO pentru Sport și Papacip!

Publicat

de

De curând, a fost votat bugetul municipiului Alexandria, capitala județului Teleorman condamnată la sărăcie și noroi.

Consilierii PSD, majoritari ca număr de voturi, au dat undă verde bugetului propus de primarul Victor Drăgușin, fără să comenteze.
Singurul care a avut alte propuneri a fost consilierul local Gabriel Bulumac, liderul grupului liberal, însă, că de obicei, acesta a fost trimis „la plimbare” de votul social democraților și de răspunsurile halucinante ale edilului.
Consilierul Bulumac a propus să fie diminuat bugetul „abracadabra” alocat secțiunii sportive, iar diferența să fie cheltuită acolo unde contează: 150.000 pentru majorarea bugetului Serviciului Sanitar Veterinar SRL(Alexandria este plină de câini fără stăpân), 800.000 pentru protecția mediului – ecologizarea gropilor de gunoi ilegale din municipiul Alexandria și 550.000 pentru reparații curente străzi, alei, trotuare, cartiere, indicatoare și marcaje rutiere. Totul a fost respins de majoritatea formată din consilieri locali ai PSD.
Astfel, aproape DOUĂ MILIOANE DE EURO merg către „sport”, la propunerea primarului Dragușin, care tot reconstruiește Alexandria de când era tânăr, însă mereu se întâmplă câte ceva și nu-i iese.
Nici nu are cum, având în vedere că cea mai mare parte a fondurilor provenite de la „eroii” care încă rezistă să locuiască în acest oraș, frumos și liniștit, ca bază, dar trist și fără perspectivă, ca aministrare, se duc pe cheltuieli și contracte cu prietenii aleșilor locali.
Așa a fost speranța îngropată și anul acesta, prin vot PSD, iar din bugetul local nu a mai rămas aproape nimic pentru dezvoltare.
Numai către CSM, aflat în administrarea Primăriei Alexandria, se duc milioane de euro, iar explicația primarului a fost că a promis „investiții în sport” în campania electorală și se ține de promisiune.
Asemenea sfidare, doar la social democrații renăscuți din cenușa epocii Dragnea mai poți vedea.
Și dacă vă imaginați că acești bani merg către copii cu performanțe sportive, vă informăm că mare parte din cele două milioane de euro ajung la Papacip, prin firmele Șteff’s Team și Maylandstyle, abonate la contracte cu administrația publică locală, cu titlu de „catering și cazări”.
Așadar, speranța că se va mișca ceva în Alaxandria, în 2023, a fost îngropată din start în noroaiele care au pus stăpânire pe oraș, în timp ce oamenii sunt din ce în ce mai nemulțumiți, dar decidenților nu pare să le pese prea mult, atât de siguri sunt pe victoria de la alegerile viitoare.