Connect with us

Știri

Frumos, corect, regulamentar! Fetiță salvată de la moarte de doi polițiști din Teleorman!

Publicat

de

O copilă de 12 ani, din comuna Țigănești, județul Teleorman, a fost salvată de la moarte, în ultimul moment, de doi polițiști de la Secția Poliție Rurală nr. 1 Alexandria.

S-a întâmplat sâmbătă seară, iar acum am fi scris despre o tragedie, dacă tatăl fetitei, dispeceratul 112 și IPJ Teleorman nu ar fi colaborat perfect în acest caz.
Totul a început cu un telefon al copilei către părintele ei, care se afla la serviciu.
Fetița i-a spus tatălui că se simte foarte rău, dar nu a știut să spună exact ce o doare.
Speriat și îngrijorat, omul a plecat de urgență spre casă, iar pe drum a încercat să ia legătura, din nou, cu fetița lui. Nu a mai reușit. Copila nu mai răspundea la telefon, iar asta l-a dus cu gândul pe părintele ei la ce este mai rău.
Disperat si convins că ceva s-a întâmplat, speriat că nu va ajunge în timp util acasă, tatăl a sunat la 112 și a anunțat urgența.
Doi agenți de la Secția nr. 1 Poliție Rurală Alexandria, Iulian Matei și Marius Lupescu, au plecat imediat spre adresa indicată.
Pentru că totul era încuiat, polițiștii nu au stat pe gânduri și au forțat ușile blocate.
Teama tatălui s-a dovedit a fi întemeiată, când copila a fost găsită întinsă pe jos, pe un hol, în stare de inconstiență.
Cei doi agenți au scos-o din casă și au predat-o unui echipaj medical care sosise între timp la fața locului.
Acum, fetița de 12 ani este în afara oricărui pericol. Medicii au constatat că fusese intoxicată cu monoxid de carbon, din cauza unui boiler din baia locuintei sale, care se defectase, însă își va reveni complet.
Astfel de intervenții sunt demne de laudă. Atât prezența de spirit a tatălui fetiței, care a sunat la 112 în timp util, cât și modul în care au acționat cei doi agenți, care nu s-au mai gândit că sparg uși pe proprietăți private, aspect care pe alții i-a împiedicat sa intervină în alte cazuri, au salvat viața micuței aflată în pericol.