Connect with us

Știri

Președintele CJ Teleorman, Adrian Gâdea, se declară mulțumit de cum arată județul/VIDEO

Publicat

de

Teleorman este fruntaș la capitolul depopulare, conform datelor centralizate în urma ultimului recensământ, și este considerat unul dintre cele mai sărace județe din țară.

Singurul partid care a gestionat această zonă a României, după PCR, a fost doar PSD, fapt care ridică multe semne de întrebare cu privire la modul în care se obțin voturile aici, la fiecare patru ani.
În Teleorman, greu mai poate fi găsită o firmă privată de succes, cu excepția supermarketurilor care fac parte din mari corporații și a firmelor locale abonate la banii publici, veșnicele câștigătoare ale licitațiilor organizate de instituțiile conduse de social democrați.
În schimb, cei mai mulți dintre locuitori sunt bugetari și pensionari, iar primii depind tot de aceleași instituții conduse de PSD, în cea mai mare a timpului, de la revoluție încoace.
Tinerii abia așteptă să termine liceul pentru a părăsi această zonă fără oportunități, în timp ce mulți dintre părinții lor sunt nevoiți să lucreze ori în orașe mai dezvoltate, ori în afara țării.
Cu toate că realitatea din județ se vede cu ochiul liber, președintele CJ Teleorman și al PSD Teleorman, Adrian Gâdea, pare că trăiește într-o bulă proprie, din care fac parte doar membrii de partid, în care totul este cât se poate de roz.
Întrebat în cadrul unei conferințe de presă dacă îi place cum arată Teleormanul, Adrian Gâdea se declară mulțumit și susține că se „el se simte bine în acest județ și este mândru că se afla aici”.
După ce a explicat cât de bine stă Teleorman la capitolul infrastructură rutieră, a menționat și faptul că se fac investiții în unitățile sanitare din județ, deși, conform realității, este o criză acută de medici și nu prea va mai avea cine să lucreze în „investițiile” înșiruite cu mândrie de reprezentatul PSD Teleorman.
Mai mult, Adrian Gâdea a afirmat că nu este nici problema lui, nici a managerului Spitalului Județean Alexandria faptul că nu doresc medicii să se mute și să profeseze în Teleorman, deși, tot ce înseamnă investitori și forță de muncă în aproape orice domeniu, se leagă strâns de dezvoltarea județului, mai exact de lipsa acesteia.