Connect with us

Știri

Scandal în centrul Alexandriei! Mai mulți romi au bătut un taximetrist sub ochii colegilor/VIDEO

Publicat

de

A fost scandal monstru în municipiul Alexandria, județul Teleorman, joi după amiază, chiar in mijlocul orașului.

Mai mulți romi au dat năvală în stația de taxi din zona Pieței Centrale, pentru a-i cere socoteală unui taximetrist care a refuzat să transporte o tânără cu un comportament neadecvat.
Potrivit taximetriștilor, scandalul a început după ce colegul lor a dat jos din mașină o clientă care solicitase un taxi prin dispecerat. Deși, inițial, taximetristul a onorat comanda, acesta a refuzat să continue cursa când tânăra a început să îi vorbească urât, cu superioritate, deranjată de muzica din mașină.
Supărată foc pe refuzul șoferului, aceasta a sunat un apropiat, care, la rândul său, s-a simțit ofensat de gestul taximetristului.
Pentru că nu putea rămâne cu „valoarea” în „pioneze”, individul revoltat a luat mai mulți apropiați și a năvălit, la scurt timp, în stația de taxi, pentru a-i cere socoteală taximetristului.
De aici și până la bătaie generală nu a mai fost decât un pas.
Romii au sărit pe cel cauză, acesta s-a aparat, la rândul său, lovind și el, totul sub privirile îngrozite ale celor care treceau prin zonă.
Bătaia s-a terminat repede, când locul a fost împânzit de echipaje de la Ordine Publică, mascați și jandarmi.
Cei implicați în scandal au ajuns la sediul Poliției Alexandria pentru audieri, însă, la final, nici unul dintre ei nu a dorit să depună plângere.
Polițiștii s-au sesizat din oficiu, iar persoanele care au participat la încăierare au fost sancționate contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.