Connect with us

Știri

Șofer drogat la volan prin capitala județului Teleorman!

Publicat

de

Numărul șoferilor care conduc drogați a crescut semnificativ în ultimii doi ani.Dacă înainte erau depistați sub influența substanțelor psihoactive cu preponderență în orașele mari, de ceva timp încoace și orașele mici s-au umplut de astfel de cazuri.

În Teleorman, aproape săptămânal un conducător auto este pozitiv la substanțe psihoactive, în urma testării cu aparatul DrugTest.
Ultimul șofer a fost depistat miercuri, în jurul orei 17.00, în timp ce conducea pe străzile din Alexandria.
Bărbatul de 32 de ani a fost oprit în trafic de polițiști, testat pentru consum de droguri, iar în urma rezultatului pozitiv a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge.
În acest caz a fost întocmit și un dosar penal, care va fi soluționat în urma rezultatelor de la probele de sânge.
În ultimele 24 de ore, în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale în valoare de 20 535 de lei, au reținut 3 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.
Dintre acestea, 16 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 sancțiune pentru nepurtarea centurii de siguranță, 1 sancțiune pentru lumini, 2 sancțiuni pentru bicicliști și 4 sancțiuni pentru alte abateri.