Connect with us

Știri

Parcul Pădurea Vedea, neîngrijit, cu bănci murdare și miros greu de suportat.”Asta este Alexandria REALĂ, nu pozele frumoase de pe pagina actualului primar”

Publicat

de

Pădurea Vedea, singurul loc din reședința județului Teleorman în care copiii se pot juca în voie, pare că a fost lăsat de izbeliște în ultima perioadă.

Băncile murdare, dar și un miros greu de suportat, instalat de curând, au produs revoltă în rândul celor care își aduc micuții aici pentru aer curat și ore de joacă, dar și în rândul celor care ies doar să se plimbe în natură.
Nemulțumirile oamenilor au ajuns și la consilierul local Gabriel Bulumac, cel care s-a angajat într-o luptă deloc ușoară cu decidenții locali aflați la conducerea orașului de 30 de ani.
Bulumac se arată dezgustat de ceea ce se întâmplă acum în Pădurea Vedea și cere celor de la Administrația Dimeniului Public să își facă treaba pentru care sunt plătiți de cetăteni:
Dacă nu era suficientă situația deplorabilă în care a ajuns orașul în domnia de peste 20 de ani a actualului primar, de ceva timp, în celebrul parc – Pădurea Vedea – locație cu multiple ilegalități girate de Gașca Zurli din primăria Alexandria, a apărut un miros greu de suportat. Asta nu ar fi nimic pe lângă cangrena generalizată care a cuprins orașul, dar faptul că Administratia Domeniului Public Alexandria NU face NIMIC în privința asta, îmi provoacă un sentiment de dezgust!
Nu este posibil ca băncile din celebrul parc să fie pline de mizerie! Nu este normal ca zona să nu fie igienizată! Eu înțeleg că pe actuala conducere a primăriei nu îi mai interesează de cetățeni, dar s-a ajuns prea departe cu nepăsarea! La treabă, nu la stat degeaba! Asta este Alexandria REALĂ, nu pozele frumoase de pe pagina actualului primar„, a scris consilierul Bulumac pe pagina sa de facebook.