Connect with us

LifeStyle

Teleorman are campioni anonimi care fac performanță! Politicieni din județ îi susțin în tăcere, pentru că „binele se face în liniște”

Publicat

de

Puțini cunosc faptul că în comuna Ciolănești, județul Teleorman, există o grupă de micuți campioni la un sport care este bazat foarte mult pe disciplină: kempo.

Un antrenor dedicat, o mână de părinți perseverenți și un grup de copii ambițioși au demonstrat că dragostea pentru sport, în ciuda tuturor obstacolelor, duce fără doar și poate la performanță.
Povestea lor nu este una simplă, în care vin finanțări supraevaluate de la autoritățile locale sau județene, ci una complexă, în care, mai degrabă, au de înfruntat condiții grele pentru a se antrena și se confruntă cu lipsa banilor aproape dintotdeauna. Nu s-au plâns, din contră. Greutățile i-au motivat să demonstreze că sunt de neoprit.
Antrenorul lor, Sorin Constantin, a depus și depune în continuare o muncă titanică, având în vedere condițiile în care trebuie să îi pregătească pe micuți, însă este mândru de ceea ce face.
Pentru a ajunge la campionate și pentru a face față cheltuielilor, micuții campioni au nevoie de sponsorizări și donații.
Aflăm cu surprindere că o scriitoare, Mihaela Yaurum, care va lansa cartea „Amor Perpetuu” la Librăria din Alexandria, marți, ora 11.00, va dona banii obținuți sportivilor de la Ciolănești și unui copil cu autism. Gestul ei merită respect și considerație din partea noastră, a tuturor.
De asemenea, există și alți sponsori ai micuților, chiar printre noii politicieni teleormăneni, cum ar fi
Gabriel Florea, fost sportiv de performanță, în prezent politician și om de afaceri.
Într-o postare pe pagina sa de facebook, antrenorul mulțumește public mai multor persoane care au contribuit financiar la susținerea micuților campioni, printre care se numără și noul politician teleormănean.
De asemenea, există și demnitari care le-au fost alături permanent micuților campioni, încă de la început, cum ar fi europarlamentarul Vlad Gheorghe, fără să facă acest lucru cunoscut opiniei publice.
Contactat telefonic pe acest subiect, Gabriel Florea nu a dorit să comenteze prea mult cu privire la gestul său.
A spus doar că vrea să contribuie atât cât poate la performanțele sportivilor din Teleorman care nu au buget special destinat pentru cheltuieli și deplasări, având în vedere că și el a fost sportiv de performanță.
„Binele se face în liniște”, a concluzionat politicianul teleormănean.