Connect with us

Știri

Ironia sorții! Tată și fiu care veneau de la spital, trimiși înapoi de un șofer inconștient/FOTO

Publicat

de

Două mașini au fost distruse și trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs de un șofer neatent, sâmbătă seară, în Alexandria, județul Teleorman.

Autoturismele implicate circulau unul pe strada Alexandru Ghica, drum cu prioritate, celălalt pe strada 1 Decembrie.
Autoturismul care circula pe drumul fără prioritate nu a oprit la Stop, iar neatenția șoferului a băgat în spital trei persoane: tată și fiu, aflați în mașina care circula pe strada Alexandru Ghica, dinspre spital spre strada București, și încă o persoană, pasageră în autoturismul care nu a oprit la Stop.
În urma impactului, cele două mașini s-au făcut praf. Una a fost proiectată în gardul unei case, cealaltă intr-un stâlp de beton.
Ironia sorții, cei doi bărbați aflați în autoturismul care circula pe drumul cu prioritate veneau de la spital, unde s-au întors, însă cu ambulanțele, răniți.
Cu câteva ore în urmă unul dintre aceștia, tatăl, a fost prins cu alcoolemie mare la volan, într-o comună de lângă Alexandria, și așa a ajuns la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge.
Pentru că nu mai avea dreptul să conducă vehicule, bărbatul și-a chemat fiul la spital, după ce s-au încheiat procedurile, și au plecat spre casă.
Drumul le-a fost curmat brusc de neatenția unui șofer „treaz”, care nu a oprit la Stop, iar cei doi au fost grav răniți.