Connect with us

Politică

Forța Dreptei lansată în Teleorman cu sala plină și inteligența artificială Ion și Vasile GPT/VIDEO

Publicat

de

Partidul născut din dorința lui Ludovic Orban pentru o alternativă de dreapta, care nu se va alia niciodată cu PSD, a fost lansat în Teleorman, în prezența unui public numeros care l-a surprins chiar și pe fostul lider liberal.

Echipa formată la nivelul județului, condusă de medicul Cătălin Dumitrașcu, a organizat evenimentul cu succes, iar discursurile au fost unele atipice.
Dacă liderii naționali ai partidului, Ludovic Orban și Violeta Alexandru au vorbit liber, așa cum o fac de obicei, echipa județeană a ales o metodă mai puțin obișnuită, dar elocventă: inteligența artificială.
Sub numele de Ion sau Vasile GPT, inteligența artificială a fost invocată pentru a face o sinteză din informațiile apărute pe Google, de-a lungul anilor, despre Teleorman.
Și Ion, și Vasile GPT au considerat că situația județului nostru este „alarmantă” și impune „o schimbare politică de urgență”.
La eveniment au participat și partenerii de discuții pentru o eventuală coaliție, Uniunea Salvați România Teleorman și Partidul Mișcarea Populară Teleorman, iar liderii celor două partide au luat cuvântul, ocazie cu care au întărit ideea unui eventual parteneriat propus de Ludovic Orban.
Lansarea oficială a avut loc la Centrul Multifuncțional Alexandria, unde responsabilii au fost cu ochii pe participanți.
Mai exact, imediat după încheierea evenimentului și a conferinței de presă, toți cei prezenți au fost luați „cu mătura” de unul dintre angajații centrului, care nici nu i-a lăsat pe cei prezenți să servească o gustare sau să schimbe câteva vorbe, afirmând „vă incuiem înăuntru”.
Cel mai probabil, având în vedere că la congresul PSD nu s-a mai grăbit nici un funcționar al Centrului Multifuncțional să „încuie”, angajații „de pe lângă” Primăria Alexandria au fost deranjați de criticile aduse la adresa conducerii PSD de liberalii de la Forța Dreptei.