Connect with us

Politică

Teleormănenii catalogați „proști” de PMP! Urmașii lui Băsescu au venit să se promoveze în județ cu aroganțe pe burta goală/VIDEO

Publicat

de

Partidul Mișcarea Populară, aripa Tomac, a avut congres, sâmbătă, în Alexandria, județul Teleorman.

Pentru cei care nu cunosc amănunte despre mișcările din partidul înființat de Traian Băsescu, acum europarlamentar și el, coleg cu Eugen Tomac, în PMP există două tabere și ambele se prezintă ca fiind oficiale: aripa Cristian Diaconescu, despre care cei din cealaltă tabără susțin că nu este legitimă și că vrea să se alieze cu AUR, și aripa Eugen Tomac, care susține că este cea legală, prin voința membrilor.
Toată spuma PMP, aripa Tomac, a venit în Teleorman pentru a-l susține pe Costel Stăvărache, președintele organizației lor județene, iar înainte de adunarea membrilor și invitaților a fost organizată o conferință de presă, în care aroganța a fost la ea acasă.
Presa locală a fost persiflată de șmecherii în costume, iar teleormănenii, de la care doresc voturi pentru a trece ei la conducerea județului și chiar a țării, aproape că au fost numiți proști de vicepreședintele partidului, Florian Bichir.
Alegătorii din Teleorman au fost acuzați de urmașii lui Băsescu că sunt inventatorii USL: ” ar trebui să fiți primii nemulțumiți, că aici s-a inventat USL, la Teleorman, l-ați trimis și pe Crin Antonescu în Senat și nu mai zic de Dragnea, că nu vreau să vă jignesc”, s-a împăunat vicepreședintele PMP.
Presa a fost certată pentru că a ridicat probleme care îi macină cu adevărat pe locuitorii acestui județ, în timp ce boierii ne vorbeau despre Schengen și reconstrucția Ucrainei, iar în final a fost trimisă la plimbare, pe motiv că așteaptă membrii partidului să intre la congres, asta după ce jurnaliștilor li s-a trasat un fel de obligație morală pentru a susține partidul lui Băsescu în Teleorman, singurul capabil, în opinia lor, să ne salveze din sărăcie.
Atitudinea jignitoare la adresa teleormănenilor și a presei locale ne face să ne întrebăm dacă nu cumva PMP a uitat că la alegerile din 2020 nu a intrat în Parlament, de populară ce a fost mișcarea lor. Și, nu în ultimul rând, le sugerăm să nu mai caute voturi pe la noi prin zonă, pentru că aici oamenii sunt prea „proști” pentru a înțelege că izbăvirea neamului nostru vine tocmai de la un partid născut din ambițiile unui fost președinte, care nu este în stare să facă ordine în propria ogradă, darămite într-o țară întreagă.