Connect with us

Știri

Florică Mara, strecurat pe bani publici în delegația PSD pentru Parlamentul European, deși nu este membru, ci abonat la contracte pentru drumuri!

Publicat

de

Florică Mara, afaceristul consilier județean abonat la contracte de asfaltare și modernizare drumuri prin comunele teleormănene a ajuns la Parlamentul European, „ascuns” în delegația PSD Teleorman.

Pentru cei care nu știu, o delegație PSD Teleorman, condusă de președintele Consiliului Județean și al filialei județene, Adrian Gâdea, formată din mai mulți primari și alți membri ai partidului, a petrecut câteva zile la Bruxelles, în urmă cu aproximativ două săptămâni, pentru „discuții”.
Această „procedură” se aplică regulat tuturor partidelor și este finanțată din bani publici.
Ne-am fi dorit să asistăm și noi la astfel de „schimburi de experiență”, mai ales când vine vorba despre unii primari care încă mai scriu „an sat”, dar astăzi ne vom rezuma la prezența lui Doctor Inginer Florică Mara, consilier județean și câștigător de licitații pentru modernizarea ulițelor din comune, la un preț pentru un kilometru echivalent cu prețul a 10 apartamente cu trei camere în Alexandria – 463.000 euro.
Regele asfaltului rural nu are nici o limită când vine vorba de „făcut bani”. De-a lungul vieții, a trecut pe la aproape toate partidele politice existente pe „piața” românească, dar, în final, nici unul nu l-a mulțumit și nici nu i-a dat funcții importante în aparatul de stat, așa cum își dorea, separat de lucrările obținute pe bani publici, cunoscându-i comportamentul grobian și exprimarea deficitară.
Probabil nu există persoană în Teleorman care să nu se fi amuzat copios pe seama acestui personaj public, după ce presa locală a scos în evidență derapaje precum „excelentule” în loc de „excelență”, atunci când s-a adresat unui membru al Casei Regale sosit în vizită la Alexandria, și faptul că limba română ar trebui trecută în CV ul lui Florică Mara ca limbă străină, alături de franceza și engleza, pe care se laudă în profilul său de facebook ca le-ar vorbi…fluent.
Același Doctor Inginer nu pierde nici o ocazie de a se lăuda cu averea sa, jignindu-i pe toți „săracii” care comentează modul său de a se îmbogăți. Ei bine, acest personaj pe care ne permitem să îl numim oportunist, având în vedere parcursul său politic și lista lucrărilor publice obținute pe la primăriile din județ în funcție de partidul din care face parte, a mers cu delegația PSD la Parlamentul European pe banii „săracilor” platitori de taxe, deși omul nu este membru PSD, ci doar constructor de drumuri prin comunele primarilor cu care a fost și s-a pozat „pă Bruxelles”.
Sursele noastre ne-au relatat faptul că, aflat la o întâlnire cu primarii PSD, încă nu știm în ce calitate și ce caută un constructor de drumuri la intâlniri de acest gen, Florică Mara a auzit de Parlamentul European și a zis că vrea și el, iar imediat după ce și-a exprimat dorința a și fost invitat să facă parte din delegație, în calitate de „nimic”. Pentru ca el nu este membru de partid, iar singurele legături oficiale cu PSD Teleorman sunt contractele de asfaltare în comunele conduse de social democrații teleormăneni și, cel mai probabil, o viitoare sponsorizare in campania electorală din 2024 oferită Partidului Social Democrat de acest consilier județean abonat la bani publici. Încă nu știm sub ce formă va veni „cotizația” dar sperăm că nu sub formă de miliarde lei cash oferite primarilor, pe persoană fizică, doar ca să schimbe tabăra politică.