Connect with us

Politică

Dan Cristescu, senator de Teleorman:”HAUR, Șoșoacă și alte specimene dezinformează inutil populația și își bat joc de cetățeni”

Publicat

de

Senatorul PSD Teleorman, Dan Cristescu, a reacționat dur cu privire la declarațiile publice prezentate de reprezentanții AUR și de colega sa de Senat, Diana Șoșoacă, cu privire la obligativitatea de vaccinare a copiilor.

NU ESTE VORBA DE NICIO OBLIGAȚIE DE VACCINARE! FĂRĂ ACORDUL PĂRINȚILOR NU SE VACCINEAZĂ NICIUN COPIL. ȘOȘOACĂ, HAUR și ALTE SPECIMENE SPERIE ȘI DEZINFORMEAZĂ POPULAȚIA INUTIL- ÎȘI BAT JOC DE CETĂȚENI PENTRU LIKE-URI Șİ VIZIBILITATE MEDIATICĂ”, susține, cu litere mari, Cristescu, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Senatorul PSD Teleorman îi mai acuză colegii săi de Parlament că manipulează grosolan, pentru a obține voturi.

Rușine AUR și Șoșoacă pentru că mințiți și manipulați oamenii în ideea că o să obțineți voturi. MIZERABIL.
MANIPULARE grosolană cu privire la Legea prevenirii separării copilului de familie care ar urmări luarea copiilor din familiile sărace! Este o manipulare grosolană inițiată de unii parlamentari care nu mai știu cum să iasă în evidență”.

Cristescu susține că reprezentanții partidului Alianța pentru Unirea Românilor și Șosoacă interpretează cu rea credință „Legea inițiată de Ministerul Familiei”, condus de colega sa de partid, Gabriela Firea.

Campania de dezinformare interpretează forțat și cu rea-credință textul legii. În realitate, spiritul legii- care transpare din toate reglementările prevăzute- este de a SPRIJINI familiile vulnerabile pentru a-și crește copiii ACASĂ, alături de părinții și frații lor. În realitate, Legea inițiată de Ministerul Familiei urmărește exact opusul celor susținute de cei care manipulează.
Legea prevede proceduri preliminare care să preîntâmpine situațiile în care copiii sunt separați de familiile lor. Toate prevederile din lege se referă la „SPRIJINIREA” familiilor vulnerabile, nu la „OBLIGAȚII” cum susțin cei care au inițiat campania de dezinformare. Mai mult, în premieră, în România se va înființa
Observatorul național al copilului, prima bază de date cu informații despre toți copiii vulnerabili din România, iar autoritățile locale vor primi finanțarea suplimentară în funcție de numărul copiilor înscriși în Observator.

Referitor la acuzația că statul va lua din familie copiii nevaccinați:
Articolul de lege (art. 5 alin. 3) prevede că statul are obligația de A SPRIJINI familia care din diverse motive nu a reușit să ofere copiilor vaccinurile din schema națională de imunizare adresată nou-născuților și copiilor. Aceste familii vor fi sprijinite cu informări și cu servicii medicale gratuite, astfel încât copiii să poată beneficia, cu acordul părinților, de aceleași tratamente ca orice alt copil. NU este însă vorba de nicio obligație de vaccinare”, a mai scris senatorul Dan Cristescu pe pagina sa de facebook.