Connect with us

Știri

VIDELE: Un șofer drogat a luat la rând trei mașini staționate! Oamenii au sunat la 112!

Publicat

de

Sărbătorile Pascale care tocmai s-au încheiat nu au fost liniștite în Teleorman, din punct de vedere al accidentelor rutiere.

Un tânăr de numai 19 ani și-a pierdut viața cu câteva ore inainte de Înviere, după ce a intrat cu mașina într-o semănătoare nesemnalizată. Alți tineri au ajuns la spital, după ce s-au răsturnat cu autoturismul, în Vinerea Mare, iar un Duster al Secției de Poliție Gălăteni s-a făcut praf, după ce unul dintre agenții care se aflau în mașină a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil.
Cel mai recent eveniment rutier a avut loc în orașul Videle, în a treia zi de Paște, iar protagonist a fost un tânăr de 24 ani, din Blejești, care a acroșat cu autoturismul alte trei mașini staționate.
Oamenii au sunat la 112 și au cerut intervenția polițiștilor.
Echipajul sosit la fața locului l-a testat pe tânărul care a produs pagube multiple, atât pentru alcoolemie, cât și pentru consum de droguri. Alcoolemia a fost zero, însă aparatul DrugTest a indicat că șoferul consumase substanțe psihoactive.
Din fericire, în acest caz nimeni nu a fost rănit. Doar tânărul din Blejești a ajuns la spital, dar nu pentru îngrijiri medicale, ci pentru recoltarea probelor biologice de sânge.