Connect with us

Știri

Un microbuz cu pasageri și un autoturism s-au facut praf! A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție! Nouă victime/ VIDEO

Publicat

de

Un accident grav a avut loc, luni, între localitățile Alexandria și Vitănești, pe DE 70, drumul care leagă reședința județului Teleorman de București.

Un microbuz cu pasageri și un autoturism BMW s-au făcut praf, după ce s-au izbit în plin.
Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului ar fi provocat evenimentul rutier, în urma unei depășiri care s-a finalizat cât se poate de grav.
Martorii spun că bărbatul aflat la volanul BMW-ului circula dinspre București, iar la un moment dat a depășit o altă mașină, prin dreapta. La revenirea pe bandă nu a mai reușit să redreseze autoturismul și a izbit în plin un microbuz cu pasageri care circula din sens opus.
În urma impactului, ambele autovehicule s-au făcut praf, iar microbuzul s-a răsturnat.
Șoferul BMW-ului a rămas încarcerat până a fost scos de pompierii de la ISU Teleorman.
Din microbuz, nouă persoane, printre care și un copil minor, au fost transportate de urgență la Spitalul Județean din Alexandria, patru dintre ele cu traumatisme ușoare, celelalte cu traumatisme mai grave.
Pentru șoferul autoturismului a fost solicitat elicopterul SMURD, însă, momentan, acesta nu a fost transportat la București, medicii au reușit să îl stabilizeze și acum se află și el la Spitalul Județean din Alexandria.
Circulația în zonă a fost blocată zeci de minute, iar coloana de mașini s-a întins pe kilometri întregi, blocând la un moment dat și sensul giratoriu de la intrare în municipiul Alexandria.