Connect with us

Știri

Tragedie la Smârdioasa! După o ceartă cu fiica sa în benzinărie, un bărbat a fost găsit mort pe mijlocul străzii!

Publicat

de

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 48 de ani din comuna Ștorobăneasa, marți, la puțin timp după miezul noptii.

Un bărbat a fost găsit mort pe mijlocul drumului, la iesire din comuna Smârdioasa, plin de sânge, în urma unui incident neclar. Deși se presupune că a fost lovit de un autoturism, nu este clar dacă șoferița care ar fi trecut cu mașina peste el i-ar fi cauzat moartea sau a fost o altă mașină înainte care l-a lovit și a plecat de la fața locului.
Povestea acestei tragedii cel puțin controversate a început luni seară, cu ceva timp înainte de a se întâmplă nenorocirea.
Bărbatul care avea să devină victima unui accident auto, împreună cu fiica sa și iubitul acesteia, se aflau intr-un autoturism X5, cu numere de Bulgaria, când au oprit în benzinăria de la marginea localității Smârdioasa pentru că aveau o dispută cu privire la cine va conduce mașina.
Bărbatul ar fi vrut să se urce la volan , iar fiica sa nu a fost de acord, pentru că acesta băuse destul de mult. Pentru că nu au ajuns la nici un rezultat, tatăl a rămas în stația peco și a afirmat că nu mai merge nicăieri cu autoturismul dacă nu conduce el, și preferă să se ducă pe jos acasă, în Storobăneasa.
După această dispută, fiica lui și prietenul ei au plecat în Smârdioasa, tatăl a rămas pe loc.
A fost ultima dată când fata și-a mai văzut părintele în viață. La întoarcere, bărbatul zăcea pe mijlocul străzii, intr-o baltă de sânge, iar o femeie care a trecut cu mașina peste el se afla alături, în stare de șoc.
Șoferița, cercetată acum pentru ucidere din culpă, a povestit că bărbatul se afla deja pe jos, în mijlocul străzii, când a trecut cu mașina peste el, motiv pentru care au aparut dubii cu privire la moartea victimei.
S-a presupus că un alt autoturism i-ar fi cauzat decesul, însă, în final, pentru că nu s-a găsit un alt vinovat, femeia care a avut ghinionul să treacă prin zonă a rămas „șoferul care i-a provocat moartea”.
Cu privire la acest caz, IPJ Teleorman a transmis un comunicat de presă prin care anunță evenimentul ca fiind „un accident în care un pieton a fost accidentat mortal, după ce a fost ACROȘAT de un autoturism condus de o femeie de 44 de ani, din Cervenia” și cam atât, restul neclarităților sunt puse pe seama unor cercetări în plină desfășurare care nu se dau publicității, deocamdată.