Connect with us

Știri

Fiica bărbatului ucis de o șoferiță cu Porsche între Smârdioasa și Ștorobăneasa, umilită de cea care i-a ucis tatăl!

Publicat

de

La începutul acestei săptămâni, mai exact în noaptea de luni spre marți, un bărbat de 48 de ani din Storobăneasa s-a stins din viață chiar în brațele fiicei sale de 18 ani, după ce a fost lovit de o șoferiță care conducea un Porsche, între localitățile Smârdioasa și Ștorobăneasa.

La cald, evenimentul a fost tratat atunci de noi conform primelor informații, însă povestea este mult mai complexă și, mai nou, lipsită de umanitatea femeii din Cervenia care „a crezut că a lovit un câine”, conform primelor sale explicații.
Tragedia a avut loc după o mică ceartă în familie, între bărbatul care avea să piară în mai puțin de o oră și fiica sa de 18 ani, în timp ce se îndreptau spre casă. Tatăl, mai exigent din fire și ambițios atunci când avea o idee, dorea să se urce la volanul autoturismului X5 în care se aflau, deși băuse câteva beri, iar fiica sa nu a fost de acord exact din acest motiv. Între cei doi a început o controversă, iar tatăl a coborât din mașină și i-a spus fiicei sale că va pleca pe jos acasă. Fata s-a deplasat cu autiturismul spre intrarea din localitatea Smârdioasa, sperând că părintele său se va liniști în câteva minute, timp în care a privit în oglinda retrovizoare ca să vadă ce va face el.
La un moment dat, dinspre Alexandria, un autoturism de culoare deschisă a trecut prin zona în care tatăl ei se afla pe marginea șoselei, iar neatenția șoferiței care îl conducea avea să îi aducă sfârșitul celui care se ambițioase se coboare din mașina condusă de fiica sa.
Copila a simțit că ceva s-a întâmplat și a revenit rapid la locul în care rămăsese tatăl ei. L-a găsit intr-o baltă de sânge, pe asfalt, iar ultimele cuvinte pe care i le-a spus au fost „tată, te rog, deschide ochii”.
Bărbatul a privit-o pentru ultima dată și apoi s-a stins în brațele ei, o scenă cumplită și dureroasă care va lăsa traume în sufletul fetei de 18 ani, pentru toată viața.
Șoferița aflată la volanul autoturismului Porche a oprit la sute de metri distanță și încă de la început a încercat să scape basma curată. Inițial, aceasta a vehiculat ideea că, de fapt, nu ea a fost cea care l-a lovit pe bărbatul aflat pe marginea drumului, ci o altă mașină. Apoi, când a văzut că nu are cum să scape, a schimbat „placa”, rezumându-se la „am crezut că am lovit un câine” și „circulam cu viteza legală”, deși autoturismul său s-a oprit la o distanță considerabilă de locul accidentului.
Total lipsită de empatie, împreună cu cei doi copii ai ei, au luat-o la rost pe fiica celui care tocmai își pierduse viața, încercând să o convingă că ar trebui să creadă varianta lor, deși fata văzuse cu ochii ei altceva.
Pentru ca umilință să fie completă, în timp ce familia bărbatului mort în accident se pregătea de înmormântare, șoferița cu Porche era ocupată să își facă imagine de „femeie cumsecade”, deși cei din Cervenia, comuna în care locuiește, nu au o părere foarte bună despre ea și familia ei și chiar se zvonește că ar face bani din „activități dubioase”.
Aceasta a început să se laude peste tot că a suportat ea cheltuielile de înmormântare, deși familia victimei sale nu a fost ajutată cu absolut nimic, iar varianta ei a ajuns și la urechile fiicei care tocmai își îngropate tatăl.
Fata decedatului o acuză pe șoferiță care i-a ucis pătintele de cinism și minciuni pe bandă rulantă și este hotărâtă să nu renunțe până când nu se va face dreptate în acest caz.