Connect with us

Știri

Sesiune de instruire în domeniul ANTIDROG a specialiștilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman!

Publicat

de

În luna aprilie a.c., specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Teleorman, împreună cu un medic din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog, au organizat o sesiune de instruire în domeniul prevenirii consumului de droguri, pentru 15 angajați ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman.

Tematica abordată în cadrul activității a avut ca scop dobândirea de noţiuni teoretice şiabilităţi care să faciliteze abordarea problemelor asociate consumului de droguri, precum principalele categorii de substanţe psihoactive şi efectele acestora, recunoaşterea semnelor consumului de droguri, toleranţă, supradoză, aspecte legislative, metode de identificare a drogurilor în lichidele biologice etc.
La sesiunea de instruire au participat psihologul instituţiei, personalul Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) şi comandanţi de detaşamente.

CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE ŞI CONSILIERE ANTIDROG TELEORMAN