Connect with us

Știri

Au început Zilele Județului Teleorman! Sărbătoarea a fost oficializată în anul 2019!

Publicat

de

Duminică, autoritățile județene au dat startul sărbătorii „Zilele Județului Teleorman”, eveniment la care au participat, la unison, parlamentari PSD și PNL, prefectul Haralambie Epure și alte oficialități, la invitația președintelui Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea.

Este unul dintre puținele momente în care putem spune că și în acest județ este pace în coaliția de guvernare, pentru o „cauză nobilă”, așa cum a fost și în cazul votului pentru deschiderea Dedeman în Alexandria. În rest, lucrurile sunt cunoscute, liberalii sunt „fierți” pe investiții, considerând că pentru dezvoltarea județului și pentru atragerea investitorilor sunt esențiale apa curentă canalizarea, gazele și infrastructura, în timp ce pesediștii au o politică bazată mai mult pe sărbători, cheltuieli cu o mulțime de societăți fără rost ce funcționează în subordinea Consiliului Județean sau a primăriilor de municipii.

Un aspect pozitiv al acestei sărbători am spune că este promovarea producătorilor locali și târgul organizat pentru prezentarea produselor locale, categorie care, în restul anului, mai mult are de tras decât de câștigat.
În cadrul evenimentului, cunoscuta interpretă de muzică populară și scriitorul Ștefan Mitroi au primit titlul de „Cetățean de onoare al județului Teleorman, într-o ședință festivă a Condiliului Județean, distincție pe care cei doi au primit-o cu vizibilă emoție, în fața celor prezenți, senatori, deputați, șefi de instituții și alți invitați.