Connect with us

Știri

Dracea și Bragadiru, două comune care au motive de sărbătoare/VIDEO

Publicat

de

Ziua comunei” a fost sărbătorită de comunitățile din Dracea și Bragadiru, duminică, 21 Mai, când oamenii sărbătoresc și „Sfinții Împărați Constantin și Elena”.

Localnicii au venit în număr mare la cele două evenimente organizate de primăriile Dracea și Bragadiru, s-au simțit bine, au socializat, s-au relaxat.
Faptul că cele două comune se numără printre cele care au motive de sărbătoare se reflectă și în reacția publică, de la atitudinea celor prezenți, până la respectul vădit pe care oamenii îl manifestă atunci când interacționează cu primarii lor.
La Dracea, primarul Cristian Tismănaru s-a aflat tot timpul în mijlocul celor prezenți și s-a preocupat de buna desfășurare a evenimentului. Tismanaru este unul dintre primarii teleormăneni ales de comunitate cu un procent covârșitor, pentru că a reușit să le demonstreze oamenilor că promisiunile nu sunt doar vorbe aruncate într-o campanie electorală, ci fapte concrete.
La Bragadiru, primarul Cristian Chisac a fost, de asemenea, în contact permanent cu cei prezenți la eveniment.
Și în această comună s-au mișcat lucrurile, Primăria Bragadiru a accesat mai multe proiecte apreciate de comunitate. Oamenii de aici au văzut, au simțit schimbările în bine și, la fel ca la Dracea, îl apreciază pe edilul lor în număr foarte mare.
Practic, Dracea și Bragadiru sunt parte din comunele teleormănene care au cu adevărat ce sărbători de „Ziua Comunei”, pentru că, înainte de a organiza petreceri, ideal ar fi să se vadă și ceva realizări pentru comunitatea respectivă.