Connect with us

Știri

Tragedie în Teleorman! O mamă și fiica ei au ars de vii în casă! Cauza incendiului, un mister/FOTO

Publicat

de

Săptămâna a început în Teleorman cu o tragedie, la primele ore ale dimineții. O femeie de 34 de ani și fiica ei de 3 ani au ars de vii în propria casă, luni dimineață, în localitatea Vârtoapele de Sus.

La sosirea pompierilor, cele două erau deja carbonizate, iar incendiul se manifesta violent la dormitorul în care se aflau victimele.
Din familie, singurii care au scăpat nevătămați sunt soțul femeii care a ars de vie și băiețelul lor.
Cei doi nu erau acasă în momentul izbucnirii incendiului, bărbatul plecase cu copilul spre școală.
Un mare mister este, deocamdată, cauza incendiului.
Deși ISU Teleorman a informat oficial că este posibil ca tragedia să se fi produs din cauza unui scurt circuit electric, până în acest moment nu se poate stabili exact de la ce au izbucnit flăcările, având în vedere că pompierii nu au găsit nici o urmă de aparat electric sau electrocasnic conectat la rețea, cu excepția unui televizor al cărui ștecher era topit, dar care, deși nu este exclus, este puțin probabil să fi declanșat această nenorocire, fără ca cei care locuiau acolo să sesizeze un miros specific de „plastic ars”.
Din primele informații aflăm că cei doi soți s-au trezit dimineață, bărbatul a plecat cu băiețelul spre școală, femeia s-a întins din nou în pat lângă fetița de trei ani, iar de aici încolo nimic nu mai este clar.
În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili, un urma cercetărilor, cum s-a ajuns la această tragedie.