Connect with us

Politică

Partidul Național Liberal, 148 de ani de la înființare! Eugen Pîrvulescu, liderul PNL Teleorman:”Este o onoare să fac parte din acest partid”

Publicat

de

Partidul Național Liberal, cel mai vechi partid istoric din România, sărbătorește astăzi 148 de ani de la înființare.

Istoria PNL este complexă și legată istoric de cele mai importante momente ale României moderne, cum ar fi obținerea independenței de stat, ridicarea României la rang de regat, Războiul de întregire a neamului și crearea României Mari, adoptarea Constituției din 1923 sau relansarea economică după criza din 1929–1933.
Cu această ocazie, liderul PNL Teleorman, senatorul Eugen Pirvulescu, a transmis un mesaj public prin care își arată aprecierea și recunoștință față de de liberalii care au creat istoria țării noastre și au făcut posibile evenimentele fără de care noi, ca națiune, nu am fi trăit astăzi într-un stat european, cu drepturi și libertăți garantate.
Sunt onorat să fac parte din cel mai mare partid istoric al României, iar ca președinte al filialei PNL Teleorman îmi voi concentra toate resursele pentru a continua să dezvoltăm județul, după zeci de ani în care a fost ținut pe loc. Liberalismul este fundamentul ideologic pe care s-a construit România modernă, iar PNL este singurul partid reformator în adevăratul sens al cuvântului, singurul care are în vedere dezvoltarea reală a României”, a transmis senatorul Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman.