Connect with us

Știri

Deputatul de Teleorman dispărut din viața publică a apărut ca rege al Bitcoin pe Instagram/FOTO

Publicat

de

Deputatul formal Costel Barbu, alias Bitanu, cum nu-i place să i se spună, nu mai are nevoie de nici o prezentare. Îl știe toată lumea prin Teleorman, mai mult cu rele decât cu bune.

De câțiva ani, parlamentarul își ignoră îndatoririle față de cetățenii care l-au votat și se ocupă de „combinații” politice sau comerciale. Tot ce s-a mai auzit despre el este că și-a „tras” ditamai conacul la Suhaia, pe malul Dunării, unde va funcționa și un salon de evenimente. În rest, din promisiunile aruncate în dreapta și stânga cu limbajul său agramat, nici o vorbă. Probabil va apărea din nou în campanie, roșu din cap până în picioare, ca mare membru PSD. Al aceluiași PSD pe care îl făcea cu ou și oțet în 2020, pentru că i se rupea…sufletul…de județ, principalii acuzați de el și vinovați de involuție fiind chiar social democrații care au condus în zonă de la Revoluție încoace.
Revenind la oile domnului deputat Barbu, pentru că mai nou este și mare fermier cu sute de oi, după dispariția misterioasă din atenția publică ne trezim cu el pe instagram sub formă de magnat al Bitcoin.
Pe contul de pe această rețea de socializare apare cu sfaturi despre cum să ne îmbogățim virtual și cât de bine îi merge lui de când a descoperit afacerea cu criptomonede.
Mai mulți cititori ne-au atras atenția cu privire la ultimele postări ale deputatului Barbu, care au sărit brusc de la clișee politice la „șmecherie online”.
Oamenii ne-au mărturisit că sunt confuzi, având în vedere trecutul „glorios” al fostului primar rural, ajuns deputat doar pentru că a știut când să conducă mașina și să care servieta unui lider cu ștate vechi.
Mai exact, nu toată lumea s-a mirat de noile postări de pe Instagram ale lui Costel Barbu, iar unii chiar au crezut că s-a reorientat profesional, având în vedere cât de scump la vedere este și prin Parlament.
Despre noua postura de rege al Bitcoin, deputatul de la Suhaia are un punct de vedere prezivibil și anume că „i-au spart contul hackerii” și aproape că îl credem, cu mici rezerve provenite din aceleași zvonuri pe care le cunoaște toată lumea.
Nu știm dacă a depus o plângere penală în acest sens, pentru că IPJ Teleorman nu comunică informații de interes public, preferând să țină totul ascuns de opinia publică atunci când subiectele sunt delicate, dar un lucru este cert: deputatul Barbu chiar s-a îmbogățit în ultimii ani, rămâne de văzut din ce. Că a fost piața cripto sau banul public, cu siguranță vom afla când va apărea la noile orizonturi ale politicii, în campania electorală, sau pe la DNA, după cum spun gurile rele.