Connect with us

Știri

Povestea tânărului decapitat de tren la Nanov se complică! Detalii din ultimele ore de viață!

Publicat

de

Vestea că un tânăr teleormănean de 17 ani a sfârșit decapitat de tren, miercuri seară, a zguduit întreaga comunitate.
Tragedia petrecută la Nanov, pe calea ferată, la aproximativ un kilometru distanță de stația CFR Peco din Alexandria, a lovit ca un traznet familia, prietenii și pe cei care îl cunoșteau.

Era un băiat liniștit, spun apropiații, iar în ultimele zile nu a dat semne că ar avea vreo supărare sau probleme de natură să îl ducă spre gesturi extreme.
A fost un adolescent cât se poate de normal tot timpul, cu excepția orelor dinaintea tragedie, când totul s-a schimbat brusc.
Adelin era de fel din localitatea Nanov, însă de ceva timp locuia într-un apartament din Alexandria împreună cu fratele său.
Părinții au rămas în casa de la țară, iar băieții s-au mutat în capitala județului Teleorman.
Cu câteva ore înainte de cumplitul eveniment, Adelin a venit acasă, în apartament, extrem de supărat. Nu a spus exact ce îl apăsa, însă sursele noastre susțin că ar fi fost vorba despre un mesaj de amenințare pe care îl primise, după ce ar fi pierdut o sumă importanta de bani la o sala de jocuri.
A fost atât de afectat, încât nici măcar mamei sale, de care era foarte apropiat, nu i-a spus ce are pe suflet sau că ar avea probleme grave și se teme pentru viața lui.
După ce a plecat din apartament, nimeni nu a mai știut nimic de el până la tragedie.
Nu este clar cum a ajuns sa se pună în calea trenului, nici dacă a ajuns în acel loc pe jos sau cu o mașină.
Moartea tânărului rămâne încă învăluită în mister, însă lasă în urmă multe semne de întrebare.
Nici până la această oră IPJ Teleorman nu a emis un comunicat de presă cu privire la acest caz, nu știm dacă a fost deschisă o anchetă și nici dacă Adelin a fost împins spre acest gest extrem sau a fost, de ce nu, adus acolo de cineva, având în vedere și mesajul de amenințare pe care se pare că l-a primit pe telefonul său mobil.
Liniște totală din partea autorităților, deși publicația totalimpact.ro a solicitat informații oficiale, iar refuzul constant al IPJ Teleorman de a comunica duce la suspiciuni și alimentează speculațiile cu privire la moartea tânărului.
Nu în ultimul rând, am fi foarte curioși să aflăm pe cale oficială de la IPJ Teleorman câte verificări au fost efectuate de la începutul anului la casele de pariuri, jocuri de noroc sau localurile care găzduiesc „păcănele” cu privire la respectarea normelor legale, la accesul minorilor și, nu în ultimul rând, cât de legal funcționează unele dintre ele.
Cazul lui Adelin vine la scurt timp după cel al tânărului de 19 ani din Râmnicu Vâlcea care și-a dat foc pe stradă, ziua în amiaza mare, după ce a pierdut bani la jocuri de noroc.