Connect with us

Știri

Desfășurare de forțe ca în filmele americane! Polițiștii teleormăneni au destructurat un „speriat” cu câteva grame de iarbă/FOTO

Publicat

de

Poliția Teleorman a ajuns de râsul internetului, după ce a emis un comunicat de presă cu titlul „GRUPARE INFRACȚIONALĂ ORGANIZATĂ DESTRUCTURATĂ DE POLIȚIȘTII TELEORMĂNENI”, iar în imagini, pe care le-au retras ulterior, apăreau două, trei grame de cannabis pe o masă din casa periculosului traficant.

Mai mult, în cuprinsul acestui comunicat apare o adevărată desfășurare de forțe, care, practic, au „prins” un „bărbat de 26 ani cu cannabis”, care vânduse la alți câtiva „speriați” între aprilie și mai 2023, câte un gram de „droguri de risc”.
Pentru completarea comunicatului, au fost trimise și poze de la percheziții din casa suspectului, care ulterior au fost șterse de pe grupul de whatspapp creat pentru jurnaliștii acreditați, unde IPJ Teleorman transmite comunicate de presă cu activitatea „de exceptie” a instituției. Am reușit, totuși, să salvăm imaginile, iar în una dintre ele apare și „captura” impresionantă găsită în casa „bănuitului”, adică un punct de „iarbă” pe o masă.
Vă prezentăm mai jos comunicatul care ne anunță „destructurarea” traficantului de droguri din Teleorman, deși în acest județ sunt probleme mult mai importante, nevăzute, neauzite și nedestructurate.
Citiți și vă minunați!

GRUPARE INFRACȚIONALĂ ORGANIZATĂ DESTRUCTURATĂ DE POLIȚIȘTII TELEORMĂNENI

La data de 25 mai a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Teleorman au documentat activitatea unui bărbat de 26 de ani bănuit de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut că, în perioada aprilie – mai 2023, bănuitul ar fi comercializat, în mai multe rânduri, droguri de risc (cannabis).

Au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară fiind descoperite și ridicate mai multe mijloce de probă, precum și o cantitate de cannabis.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Teleorman au dispus reținerea unui bănuit, pentru 24 de ore.

Acțiunea a fost realizată împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și jandarmi din cadrul Inspectoratului de jandarmi județean Teleorman.

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. și Biroul Tehnic și Criminalistic din cadrul D.I.I.C.O.T.-Structura Centrală.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”.