Connect with us

Știri

Videle aniversează 55 de ani de la înființare! Evenimentul va fi sărbătorit cu spectacole pentru toate gusturile/FOTO

Publicat

de

Orașul Videle intră în sărbătoare pentru două zile. Locuitorii din zonă, dar și cei din alte localități care doresc să participe, sunt așteptați în Parcul Orășenesc, unde vor avea loc mai multe evenimente și spectacole pentru toate gusturile.

Sărbătorirea împlinirii a 55 de ani de la înfiinţarea Oraşului Videle, îmi oferă bucuria şi deosebita onoare de a vă invita să ne fiţi alături pe 9 si 10 iunie a.c., in fata Parcului Orasenesc Videle, la festivităţile ocazionate de acest eveniment important pentru toţi cetăţenii comunităţii noastre.Vă aştept cu drag!”, a anunțat primarul Nicolae Bădănoiu.
Deschiderea oficială va avea loc vineri, la 18.45, iar timp de două zile vor concerta artiști cunoscuți și apreciați la nivel național.
Despre participarea demnitarilor teleormăneni sau a celor care ocupă funcții importante în administrația locală și județeană nu am reușit să aflăm prea multe. Edilul orașului susține că nu a lansat invitații pentru mai marii județului, însă cei care doresc să fie alături de locuitorii orașului prezenți la eveniment sunt bineveniți.