Connect with us

Politică

George Simion vrea să intre în forță pe „piața” politică din Teleorman: „Cred că în 2024 românii nu vor mai pune ștampila pe PSD”

Publicat

de

Alianța pentru Unirea Românilor, partid care s-a ridicat pe live-urile președintelui George Simion și pe nemulțumirile românilor, vrea să devină o forță în județul Teleorman, condus permanent de PSD, de la Revoluție încoace.

Tot staff-ul de la București a venit în „județul lui Dragnea” pentru a prezenta cele 15 puncte din programul de guvernare denumit strategic „Reconstruim România”.
Planul AUR pentru români atinge, practic, toate problemele oamenilor nemultumiți și a fost bine pus la punct, astfel încât să fie perceput ca o „ultimă speranță”.
După ce au înțeles ca pentru alegerile ce vor avea loc în 2024 nu este suficient doar să critice guvernarea, cei din partidul lui Simion au strâns în jurul lor oameni de succes în viata privată și publică și au elaborat 15 măsuri care merg direct la sufletul românilor copleșiți de inflație, legi care nu se potrivesc cu contextul social și taxe peste taxe.
Deși sună bine, programul AUR este foarte greu de aplicat în România anului 2024, dar suficient de convingător astfel încât să obțină încrederea românilor în peferințele de vot.
Una dintre cele mai îndrăznețe puncte este reforma administrativă, anunțată în Teleorman prin vocea lui George Simion. Mai exact, cei de la AUR susțin că în acest fel pot fi reduse cheltuielile cu bugetari plătiți degeaba, argumentând prin faptul că acolo unde comunele sunt depopulate este necesar să fie comasate cu alte comune și să existe un singur aparat administrativ.
Întrebat despre așteptările pe care le are în Teleorman, Simion a răspuns ca un politician cu ștate vechi: ” românii nu vor mai pune ștampila pe PSD în 2024 nici în Teleorman”.