Connect with us

LifeStyle

Mănăstirea din Teleorman protejată de Dumnezeu! Un preot încearcă să o ridice din ruine/VIDEO

Publicat

de

Mănăstirea Sf.Ioan Valahul din satul Poeni, comuna Ciuperceni, a devenit cunoscută după ce un preot a ales să o ridice din ruine, pentru a-i reda strălucirea de altădată.

Părintele Iustinian a ajuns aici pentru a îndeplini „ascultarea”, conform regulilor bisericești, însă, după prima vizită, s-a întâmplat ceva miraculos care l-a făcut să își dedice tot timpul pentru a reconstrui mănăstirea, în ciuda greutăților și piedicilor.
A răbdat de foame, de frig, a suportat răutățile oamenilor, însă nimic nu l-a făcut să dea înapoi de la această nobilă misiune.
Mănăstirea Sf. Ioan Valahul are o istorie destul de zbuciumată, iar de fiecare dată când cineva a încercat să o distrugă, s-au întâmplat lucruri inexplicabile care au protejat-o.
În materialul video puteți urmări povestea unui slujitor al lui Dumnezeu care a arătat lumii întregi ce înseamnă adevărata credință.
Cei care doresc să viziteze mănăstirea sau chiar să contribuie la reconstrucția ei pot accesa pagina de facebook Mănăstirea Sf.Ioan Valahul, unde găsesc și numărul de contact al părintelui care s-a dedicat acestei misiuni divine.