Connect with us

Știri

Bilă albă pentru polițiștii teleormăneni! A fost reperat un colet cu droguri la un „caz social” de la Modulele din Alexandria!

Publicat

de

Agitație mare, miercuri, printre cei care locuiesc în cartierul social situat lângă cimitirul din Alexandria, județul Teleorman, cunoscut ca „Module”.

Unul de-al lor a fost prins de polițiști exact când ridica un colet sosit din afara țării, în care, pe lângă alimentele care se aflau în interior, cel mai probabil ca acoperire, a fost reperat și un pachet cu droguri, în cantitate considerabilă.
Cel care l-a ridicat, un bărbat cunoscut sub diminutivul „Paulică”, a fost săltat imediat de polițiști și dus la audieri.
Potrivit surselor noastre, se pare că bărbatul nu a fost prins întâmplător, ci în urma unor informații obținute de cei de la BCCO Alexandria și valorificate în cursul zilei de astăzi.
Printre vecinii de „modul” ai lui „Paulică” se vorbește numai despre asta, iar mulți dintre ei susțin că tot unul „de-al lor”, care ar fi plecat „afară”, ar fi cel care a trimis „marfa”, urmând ca drogurile să ajungă la dealeri.
IPJ Teleorman nu a transmis nici un fel de informație în legătură cu acțiunea de astăzi, însă, spre deosebire de alte cazuri, în această speță tăcerea este de înțeles, având în vedere subiectul care poate fi unul sensibil pentru o anchetă în desfășurare.