Connect with us

Știri

TIR cu cereale răsturnat pe drumul aflat in reabilitare, Alexandria-Turnu Măgurele! Victima trimisă cu elicopterul SMURD la București/ FOTO

Publicat

de

Eveniment rutier grav, luni dimineață, pe drumul care leagă Alexandria de Turnu Măgurele.

Un autotren încărcat cu cereale s-a răsturnat pe DN 52, la intrare în localitatea Crângu, iar șoferul s-a ales cu răni grave.
A fost nevoie de intervenția pompierilor de la ISU Teleorman pentru a fi scos din cabina TIR-ului, timp în care a fost solicitat și un elicopter SMURD, pentru transportarea victimei, de urgență, la Spitalul Floreasca din București.
Pe Drumul Național 52 se desfășoară lucrări de reabilitare încă de anul trecut, după ce marele proiect a fost anunțat chiar de ministrul Sorin Grindeanu, la Turnu Măgurele.
De atunci, lucrările s-au desfășurat parcă mai mult în bătaie de joc decât cum prevăd normele legale, iar traficul a fost pus în pericol de neglijența constructorului în mai multe locuri.
Oamenii care fac naveta între municipiul de pe malul Dunării și capitala județului Teleorman și-au exprimat de nenumărate ori nemulțumirea cu privire la modul în care se desfășoară aceste lucrări, dar situația s-a remediat doar de „ochii presei”, pentru scurt timp, reabilitarea continuând sa producă haos pe acest tronson de drum.