Connect with us

Știri

Bărbatul care conducea utilajul feroviar deraiat între Roșiori de Vede și Drăgănești de Vede a murit. Incidentul încă nu poate fi explicat oficial/VIDEO

Publicat

de

Un utilaj numit „colmar” a deraiat și s-a răsturnat, iar angajatul CFR care îl conducea a murit, marți, în timp ce executa lucrări pe calea ferată, tronsonul situat între municipiul Roșiori de Vede și satul Atârnați al comunei Drăgănești de Vede.

Echipajele de salvare solicitate să intervină au găsit victima în stop cardiorespirator, însă, din păcate, deși bărbatul de 53 de ani a fost resuscitat zeci de minute, nu a mai putut fi salvat.
Potrivit ISU Teleorman, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD și două echipaje medicale SAJ, dintre care unul cu medic.

IPJ Teleorman a transmis că, în urma cercetării la fața locului, s-a stabilit că utilajul feroviar a deraiat, iar manevra de a reveni pe linie a dus la răsturnarea acestuia. Împrejurările exacte care au provocat această tragedie vor fi stabilite ulterior, în urma anchetei demarate de organele de cercetare.

Până atunci, a fost întocmit dosar penal iar ancheta vizează două infracțiuni: ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor cu privire la securitate și sănătate în muncă, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.