Connect with us

Știri

Scandal între politicieni la Primăria Alexandria! Consilierul local Bulumac, apostrofat de Victor Drăgușin: „Nesimțitule”

Publicat

de

Ultima ședință de Consiliu Local, desfășurată marți în sediul Primăriei Alexandria, a încins spiritele, din nou.

Între primarul Victor Drăgușin și singurul consilier vocal al opoziției, Gabriel Bulumac-PNL, a izbucnit un conflict verbal spontan, după ce acesta din urmă a criticat mai multe proiecte de hotărâre care le-au fost prezentate pentru aprobare.
Conflictul verbal a atins cote maxime, când s-a ajuns la punctul ce viza închirierea temporară a unui spațiu pentru depozitarea unor stații de încărcare pentru autobuzele electrice care urmează să devină funcționale în viitorul apropiat.
Consilierul liberal Gabriel Bulumac i-a reproșat primarului că risipește banii, susținând că spatiul propus spre închiriere, cu suprafața de 300 mp, ar fi mult prea mare pentru respectivele stații.
Primarul Drăgușin a completat și a explicat că este nevoie de acel spațiu și pentru depozitarea rampelor, moment în care consilierul Bulumac i-a reproșat că, în acest caz, nu a întocmit bine proiectul de hotărâre, pentru că acolo nu se regăsesc și acele rampe, așa că i-a cerut să „îl facă bine și apoi să vină cu el la vot”.
Nu avem nevoie de închirierea unui spatiu atât de mare, sau poate avem, având în vedere că aparține unei societăți comerciale care este condusă de un apropiat al primarului, domnul Mănăilă. Acesta a fost momentul în care primarul Victor Drăgușin și-a ieșit din fire. M-a numit nesimțit, cred că de minim 10 ori. Mă gândesc serios să îl acționez în judecată pentru astfel de jigniri”, a declarat Gabriel Bulumac pentru totalimpact.ro.
Cu privire la situația creată, primarul Victor Drăgușin recunoaște că și-a pierdut cumpătul, însă nu din cauza faptului că Gabriel Bulumac s-ar fi opus închirierii acestui spațiu, ci pentru că l-a numit „obosit” și l-a ironizat cu privire la vârsta pe care o are, iar ulterior l-a acuzat de „manevre” și ilegalități cu privire la acest demers.
Termenul nesimțit a fost utilizat ca urmare a modului de abordare al consilierului Gabriel Bulumac, al limbajului utilizat, cum ar fi „sunteți obosit” și „vârsta nu vă mai permite să vă concentrați”, dar și ca urmare a acuzațiilor conspiraționiste care mi se aduc aproape la orice inițiativă, fără nici un suport care să îi susțină afirmațiile deplasate„, a declarat primarul Victor Drăgușin cu privire la acest incident.