Connect with us

Știri

Simion vrea să doneze microbuze cu sigla AUR pentru copiii din satele României! Teleormănenii cer și ei unul, la Beuca!

Publicat

de

Viitor de AUR țara noastră are. Cel puțin așa pare, dacă ar fi să ne luăm după sondajele de opinie comandate de partide, dar și de alte organizații.

Aflat în plină ascensiune, George Simion plusează de fiecare dată cu inițiative care impresionează în special oamenii necăjiți, copleșiți de traiul zilnic și greutăți.
După caravana medicală care merge în toată țara, pe modelul Crucea Roșie, pentru a examina persoanele care nu au acces facil la serviciile medicale, George Simion anunță că AUR cumpărat din banii de subvenție pentru partide douazeci de microbuze pe care dorește să le doneze pentru copiii care încă mai locuiesc în sate izolate sau nedezvoltate din România, cu scopul de a le facilita accesul la școlarizare.
Microbuzele au fost inscripționate cu sigla partidului, iar la Guvern a fost depusă o petiție prin care i se cere premierului Marcel Ciolacu să faciliteze procedurile legale pentru ca acțiunea să aibă finalitatea dorită.
Teleormanenilor nu le-a scăpat live-ul lui Simion în care prezenta acest „proiect pentru oameni” și i-au cerut președintelui AUR un microbuz pentru copiii din comuna Beuca, unde, spun ei, „primarul nu a făcut nimic și nu este interesat de comunitate, ci de gașca de susținători și de interesele personale”.
A intrat AUR în campanie sau este o mișcare electorală menită să mai adauge un procent două la cele deja obținute de partidul lui Simion? Pentru răspunsul la aceste întrebări l-am contactat pe liderul AUR Teleorman, Gabriel Florea, care a reacționat în stilul clasic al partidului.
„AUR a promis, AUR a livrat. Este o acțiune de binefacere pentru românii umiliți de cei care ne-au condus de la Revoluție încoace, nu de campanie electorală. De ce ar intra AUR în campanie electorala de acum, când este evident că suntem deja în preferințele electoratului pentru anul viitor? Și, presupunând că scopul ascuns ar fi obținerea voturilor, ca să răspund direct la întrebare, pierd românii ceva în urma acestei acțiuni? Nu! Din contră. Oamenii fără posibilități, condamnați la sărăcie de decidenții politici care au tot luat decizii făra să includă această parte autentică și curată a României, sunt beneficiarii finali ai acestui proiect”, a declarat Gabriel Florea pentru totalimpact.ro.