Connect with us

Știri

Două clanuri și-au reglat conturile în plină zi, sub ochii trecătorilor! Rivalii, loviți intenționat cu mașina, pe trotuar/FOTO

Publicat

de

Rivalitatea unor clanuri cunoscute în Teleorman ia din nou amploare, după o perioadă de liniște în care județul Teleorman nu a mai „găzduit” reglări de conturi periculoase pentru populație.

Mai mulți membri ai uneia dintre grupări au fost loviți de rivali, marți după amiază, cu mașina, pe trotuar, în timp ce se îndreptau spre autoturismul taxi care îi aștepta.
Imediat după incident, din mașina care i-a lovit intenționat pe rivalii pietoni, au coborât mai multe persoane înarmate cu satâre cuțite și alte arme albe, care au continuat agresiunea asupra rivalilor.
Totul s-a întâmplat în plină zi, în jurul orei 14.30, în municipiul Alexandria, pe strada București, o zonă considerată centrală și care este intens circulată.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de ordine publică și ambulanțe.
Starea conflictuală este cunoscută la nivelul IPJ Teleorman și durează de ceva timp.
Cei implicați în scandal sunt cunoscuți în județ ca „ai lui Companie” și „ai lui Elvis”, iar cearta ar fi plecat de la o proprietate pe care „ai lui Companie” ar fi pus mâna, în detrimentul celor „ai lui Elvis”.
Evenimentul de astăzi, potrivit unor surse din anturajul celor implicați în scandal, ar fi pornit, de fapt, din cauza unui alt scandal petrecut în urma cu aproximativ o lună, în altă zonă a orașului, în fața unui magazin situat la intersecția străzii 1 Mai cu strada Al.Ghica.
În acel conflict, victima a fost unul dintre cei „ai lui Companie”, care a fost „prins” de rivali și atacat cu săbii. Deși cel vizat a scăpat atunci de urmări grave, mașina în care se afla a fost distrusă.
Cei care au asistat întâmplător la incident spun că astfel de scene au mai văzut doar în filme și nu credeau că în România anului 2023 vor asista, fizic, la astfel de atacuri primitive, în „zone centrale ale unui orășel din sudul țării”.
Incidentul petrecut astăzi, sub ochii îngroziți ai oamenilor care se aflau în acel moment pe stradă, se pare că a fost „răspunsul” la atacul de la începutul lunii asupra unuia dintre cei „ai lui Companie”, cunoscut ca „Vingă”.
Patru dintre cei implicați în scandal au ajuns la spital, unii dintre ei cu plăgi înjunghiate.
În acest moment mai multe persoane sunt audiate, iar IPJ Teleorman a deschis un dosar penal în care sunt cercetate toate faptele, urmând ca încadrarea finală să fie stabilită în funcție de certificatele medico-legale și declarațiile martorilor.