Connect with us

Știri

Doi scandalagii au fost reținuți, al treilea a fugit după ce „a dat cu cuțitul” în UPU! Scandalul între clanuri a continuat la Spitalul Județean!

Publicat

de

Municipiul Alexandria, județul Teleorman, a fost locul desfășurării unui scandal între două grupări rivale, marți după amiază, pe o stradă intens circulată, sub ochii trecătorilor.

Cei implicați sunt cunoscuți în zonă ca „ai lui Companie” și „ai lui Elvis”, iar între ei exista o stare conflictuala de mai bine de o lună, cunoscută la nivelul IPJ Teleorman.
Cei „ai lui Companie” și-au atacat rivalii pe strada București, ziua în amiaza mare, în timp ce aceștia se pregăteau să urce în taxi. Au intrat cu mașina pe trotuar, au lovit și taximetrul, nu doar rivalii pietoni, apoi au coborât din autoturisme cu satâre și cuțite, lovind în dreapta și stânga.
Patru persoane au ajuns la spital cu plăgi și traumatisme, însă nici una nu a rămas internată.
Cum era de așteptat, scandalul a continuat și în Unitatea de Primiri Urgențe, unde familiile rivalilor s-au întâlnit inevitabil. Unul dintre cei „ai lui Companie” chiar a pătruns în Camera de Gardă cu un briceag și i-a mai aplicat o tăietură rivalului care se afla pe un pat pentru îngrijiri medicale, deși la fața locului se aflau organe de ordine, însă, inițial, în număr mic, o greșeală de organizare care s-ar fi putut termina tragic, având în vedere încăierarea generală care a izbucnit acolo, previzibilă în astfel de situații.
Ulterior, scandalagii au fost imobilizați de mascații sosiți la fața locului la scurt timp după prima încăierare la spital.
În urma incidentului de ieri, dosarul a fost preluat de Parchetul Județean, iar încadrarea faptei a fost schimbată în „tentativă de omor”.
Doi indivizi din gruparea „ai lui Companie” au fost reținuți, cunoscuți în zonă ca „Semafor” și „Armando”, iar al treilea, cunoscut ca „Vingă”, este de negăsit, acesta din urmă fiind cel care ar fi pătruns în UPU cu briceagul și ar fi rănit un rival aflat pe patul de spital.