Connect with us

Știri

Strigătul disperării! O mamă imploră ajutor pentru fiul ei bolnav: „Trebuie să-mi salvez copilul”

Publicat

de

Liviu Alexandru Stoian, un băiat din municipiul Alexandria, județul Teleorman, are nevoie de mine, de tine, de noi toți pentru o șansă la viață!

Suntem oameni mari și ne temem teribil de boală. Imaginați-vă ce proporții capătă pentru un copil o asemenea traumă! Cand se îmbolnăvesc, copiii se tem de tot. Se tem de ceea ce simt, de durere, de injecții, de halate, de aparate și iar de durere! Liviu este un erou nu se mai teme de halatele albe pentru că a crescut printre ele, de durere nu se mai teme pentru că a crescut cu ea. Îi este teamă că nu va putea răzbate și să fie invins de boală.
Viața nu este întotdeauna roz și de aceea de mulți ani am renunțat să mă mai rog pentru nimicuri. Mă rog doar sa fim cu toții sănătoși!
Acum 15ani, pe mama lui Liviu a lovit-o o veste cutremuratoare, băiețelul ei ce doar il audesese pe lume era diagnosticat cu malformație congenitală la picioruș și au inceput drumurile spitalelor, încă de când Liviu avea doar 4 zile de la naștere. În prezent, tot pe acest drum continuă. De atunci a început lupta ca Liviu să devină invingator. La scurt timp dupa aflarea veștii, au reușit să il opereze și să fie cât de cât bine, însă cu trecerea timpului, viața le-a dat cea mai grea lovitură, descoperindu-se multiple malformații congenitale pe partea renală. A fost operat cu succes, însă copilul nu era bine deloc, se complicase starea lui de sănătate și atunci, în vara lui 2017, medicii au hotărât să il trimită in afara țării, în Viena, unde lui Liviu i s-a dat o șansă la viață.
Au urmat investigații ,tratament și intervenții chirurgicale la vezica urinara, in vara lui 2018, și s-a stabilit un trament care trebuia făcut in fiecare lună, timp de 13 zile, intraspitalicesc.
Din cauza lipsei banilor pentru a merge la clinică, lui Liviu i s-a prescris un tratament înlocuitor.
Între timp, Liviu nu s-a simțit bine deloc și mai tot timpul era prin spitalele din România, unde medicii incercau din răsputeri să ii amelioreze suferința și să facă tot ce le statea lor in putere pentru ca Liviu sa fie bine, ajungându-se să il bage chiar de 6 ori pe lună in blocul operator pentru cauterizare, adică să-i opreasca hemoragiile. În 2019, ajunge din nou la Viena, la recomandarea medicilor.
Așa au descoperit, la un test genetic, că Liviu suferea de o boală genetică a vaselor de sange- Morbus Osler- și că această boală nu este atât de ușor de dus pe picioare. Timpul a trecut și se pare că pe o parte il tratau, iar pe alta se complicau lucrurile, nu din cauza mediclor, ci din lipsa banilor, pentru că, fiind in străinătate, costurile sunt extrem de mari și nici în România nu a beneficiat de prea multă gratuitate.
Din păcate, acum o săptămână , Liviu a primit o veste destul de rea, că inima și plămânii lui sunt la limita de a fi sugrumati de problema pe care o are la cutia toracică și că trebuie, cât mai repede, ca el să ajungă la Viena și să fie operat.
În acest moment, Liviu se află acasă, este supravegheat de mama și de bunica, medicii austrieci i-au dat un dipozitv care il ajută cât de cât până la intervenția chirurgicală.
Șansa lui la viață este ca această intervenție să fie făcută cât mai repede posibil. În caz contrar, problema cutiei toracice și a sternului se agravează și sugrumă inima și plămâni, iar rezultatul este fatal.
Cum să vă descriu suferința noastră? Cum să vă implor să ne ajutați? Inima mea se frânge la fiecare poză pe care o fac cu trupul lui Liviu, dar pozele sunt singura modalitate prin care pot să vă transmit disperarea și să vă cer ajutorul. Liviu se află într-o situație tot mai grea, iar eu nu pot alina suferința lui. Fiecare terapie cu acel aparat pe care îl pun pe piept este o nouă durere în sufletul meu. Nu mai pot să suport să-l văd simțind aceste dureri groaznice pe care le simte…
După ce toată lumea ne-a spus că nu poate fi operat in România și că Liviu va muri pe masa de operație încercând sa-i se facă aceasta intervenție care poate sa ii salveze viata ,Dumnezeu ne-a trimis o rază de speranță prin medicul de la clinica din Viena unde Liviu se tratează din anul 2017 Ni s-a asigurat ca la Viena vor avea tot ceea ce este necesar si operația va avea succes și Liviu va ieși viu din sală, chiar dacă este un caz mai complicat. Însă costurile sunt uriașe. Operația costă 200de mii de euro. Știu că avem nevoie de o sumă mare de bani, dar vă implor să nu ne abandonați, să nu permiteți ca boala să învingă asupra copilului meu. Îmi dau viața ca să nu-l pierd pentru Liviu .Trăiesc doar pentru a-i vedea zâmbetul. Tânjesc la ziua în care nu va mai avea dureri și imi va zâmbi larg.
Vă rog, distribuiți acest strigat al meu disperat pe profilul vostru și în alte grupuri.
Fiecare distribuire și fiecare leu strâns înseamnă viață pentru Liviu și speranță pentru mine, ca mamă.
Vă mulțumesc din suflet și, nu uitați, această intervenție îmi va salva copilașul”, este apelul disperat al unei mame care trăiește doar pentru a-și salva copilul.
Liviu are șanse mari la viață, doar că această șansă la viață are un PREȚ!!!
Prețul vieții lui Liviu este mare, dar puțin câte puțin de la fiecare, ar avea sanse imense!!!!
DONEAZA ȘI TU !!!
FII PARTE LA O MINUNE !!!
Daca nu aveti cont bancar puteti merge la orice sediu de Orange si spuneti la ghiseu ca vreti sa depuneti bani pe Orange Mony si dați acest număr de telefon: 0741485635 .
Cei ce au Revolut pot dona si ei la numărul 0787660144 sau în conturile bancare deschise la BCR pe numele băiatului, Stoian Liviu Alexandru.

Pentru donații în lei: RO33RNCB0526152947030001

Pentru donații în euro: RO06RNCB0526152947030002